Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

posikałam się!

Polecane posty

hmm.. naprowadze Cie, wiele rzeczy mozna przedawkowac :P

przedawkowac? nie.. mnie tego wlasnie trzeba :D oj czuje ze szampan z okazji 20 lat i 363 dni juz dziala :P

Gość szejku ,pierdopluisz
na temat szybko

Heheh, mimo to ciesze sie ze jestem z pokolenia ktore pamieta calonocne zabawy w chowanego i tym podobne wariactwa :)

ojjjj tak.. "raz, dwa trzy za siebie", albo " raz, dwa trzy Husky za samochodem" :P:P:P:P ojjj to byly czasy :)

Raz dwa trzy... Husiek zostaw te alufelgi ! Podchody, tez super zabawa :p

mi rodzice nie pozwalali wychodzic za ulice i za bloki, rzadko bawilam sie w podchody :( BTW??? ja juz dawno z tego wyroslam, teraz kręci mnie co innego.....

szlag, niechcacy wcisnalem "wyslij wypowiedz" :p U mnie byla i jest samowolka :p Co Cie kreci Husiek? powiedz :p

hmm zszokowala mnie twoja wypowiedz, nadal jestem pod wrażeniem musze ci przyznac. chcesz cos jeszcze dodac? :P

z racji takiej, ze jestem juz "stara dupa" to kreca mnie stety takie rzeczy dla doroslych, ale nie wiem czy powinienes wiedziec o co chodzi i sie w to zaglebiac - gowniarzu :) :P

pare postow wyzej napisalas ze jestem niewiele mlodszy! :P Coz..mnie tez kreca rzeczy dla doroslych, dlatego zapytalem...niewiele starszy gowniarzu :P

"niewiele" hmm no dobra to juz wiemy ze masz pomiedzy pelnoletnoscia a 20stka :D co zdajesz na maturzeee????

Odpowiadajac na to pytanie sprecyzowalbym ile mam lat, wiec je omine!:P Ide po jogurt, cos Ci przyniesc?

a i owszem, ale i tak to przyniesniesz. nie masz wyjscia.. zawszet to cos ci sie bedzie pałętać i towarzyszyc ;)

to sie odwstydziochuj Husiek :P Dopiero 3 a ja juz troche padam na twarz :(

no dobra.. wiem, ze bedzie wam wszystkim niezmiernie przykro i to nie bedzie juz to samo beze mnie, ale wierze ze dacie rade!!! ja juz ide.. obiecalam sobie powrot do przynajmniej "pseudo-normalnosci" i ide spac. do milego i erotycznych pod poduche :classic_cool: