Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy-nie trol

co czujecie w czasie seksu pytanie raczej do panow...

Polecane posty

Gość ciekawy-nie trol

jestem wiele lat z jedna i ta sama dziewczyna, uprawiamy seks juz od dawna. oboje jestesmy swoimi jedynymi partnerami. Jak odczuwanie seks? nie wiem czy tak na niego czekalem ze kiedy juz go mialem uznalem ze jest przereklamowany czy trafilem na luzna dziewice, niestety sa takie z natury, jak i takie ktore mialy 15 chlopakow i sa ciasne... absurdy ;) Sa tego plusy, moge sie kochac bardzo dlugo i kontrolowac dojscie, wiele kobiet byloby z tego powodu szczesliwych jesli maja krotkodystansowcow, moja mi mowi zebym sie streszczal ;) ale... jak wyzej co czujecie, domyslam sie ze pytanie jest tak proste i dziwne ze trudne do odpowiedzi ;)

Gość potshyf
co juz od rana praca nudna siedzicie na kafe i pier... bez sensu? wyjdzcie na ulice i pogadajcie w realu a nie siedzicie uradowani przed monitorem z napisame - mam wladze jestem pozornie anonimowy zal mi was wy nowe spoleczenstwo internetowych troli

Półeczko nie wiem bo nie mam teraz nikogo i już nie pamiętam :D

a nie .... bo ciągle pracuje i nie mam na to czasu..:D z resztą spaliłem za sobą mosty ,wszystkie ... i któregoś dnia odbuduje jeden :D:D czekam ..... na...

dop ty piromanie :D przyjacielu nadgarstek sobie uszkodzisz :D

o dobrze ze mi przypomniales co prawda to jeszcze nie tesciowa ale trutkie i dynamit mozna jej wyslac

Nie uwierze ze kobieta ktorej jest dobrze chciala by facet sie streszczał.. Naucz sie jej potrzeb albo wymień na materac bo po co przeplacac... ;)

Nie uwierze ze kobieta ktorej jest dobrze chciala by facet sie streszczał.. Naucz sie jej potrzeb albo wymień na materac bo po co przeplacac... ;)