Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila3456

gdzie usg genetyczne łódź

Polecane posty

Gość kamila3456

Witam jestem zapisana do dwóch specjalistów na USG genetyczne i teraz mam problem którego wybrać czy dr Kozarzeskiego na Radwańskiej 1 podobno mają bardzo dobry sprzęt czy może dr Elżbieta Baś - Budecka na zielonej podobno miła ale niewiem jaki mają sprzęt bardzo proszę o radę

Gość ja wybrałam
usg u dr Dudarewicza na Kamińskiego, polecam!

Gość kurde strasznie mnie to dziwi
że macie w Łodzi tak świetnego specjalistę jak Lech Dudarewicz, a ciągle padają pytania, gdzie to usg zrobić w Łodzi ja będę jechać do niego z Wrocławia, bo to najlepszy specjalista w tej dziedzinie

Gość anka Łódż
prof Nowakowska z PREGMEDu jest doskonała polecam

Gość Anka z Łodzi
Dudarewicz jest przereklamowany, moja koleżanka u Dudarewicza miala niby wszystko OK a potem trzeba było amniopunkcję zrobić bo były duuuże podejżenia o ZD. Potem chodziła do Nowakowskiej bo u niej robiła amnio.

Gość no i co wykazała amniopunkcja
u tej koleżanki?

Gość no i co wykazała amniopunkcja
podnoszę, bo to ważne dla mnie

Gość Anka odezwij się jeśli będzies
z tutaj;)

Gość Anka z Łodzi
po amniopunkcji okazało się, że są problemy z układem moczowym dziecka, jakaś niedrożność. była leczona od razu w ciąży a po porodzie leczone było jeszcze dziecko. dziś ma półtora roku i jest ponoć już wszystko OK. ale gdyby nie amnio to nikt do urodzenia by nic nie wiedział i nie wiadomo jak by dzieciak dziś funkcjonował.

Gość czyli zespołu Downa nie było
a wady nerek wykrywa się na różnych etapach ciąży i amniopunkcja nie ma nic do tego chyba, że piszesz o wadzie genetycznej

Gość Anka z Łodzi
nie wiem dokładnie o co chodziło, czy to była wada genetyczna czy coś innego. w każdym razie u Dudarewicza na USG genetycznym niby wszystko było OK a Nowakowska po USG genetycznym wykonała amnio i sprawa się wyjasniła. nie wiem czy taką wadę można było inaczej wykryc czy nie. wiem, że neonatolodzy jej powiedzieli, ze gdyby nie zaczęli terapii jeszcze w ciąży to mogło być niedobrze

Gość aGA TEŻ Z ŁODZI
Też polecam dr Dudarewicza

Gość Anka z Łodzi
ja chodziłam do Nowakowskiej własnie dzieki tej mojej koleżance. nie miałam bezpośrednio kontaktu z Dudarewiczem, ale jej opinii wierzę. a co do opinii w znanylekarz - to też bywa różnie. pamiętaj że konkurencja w tej dziedzinie jest dość spora a opinie anonimowe

Gość tylko że ja znowu osobiscie
miałam do czynienia z Dudarewiczem i wybacz, ale 150 wypowiedzi zwłaszcza w konfrontacji z tym co sama znam z wizyt u Dudarewicza mówi za siebie;) chyba nie wierzysz, że sam je sobie napisał:O to świetny specjalista czy to się komuś podoba czy nie i sugerowanie innym tylko na podstawie zasłyszanego "czegoś tam" od koleżanki, że jest przereklamowany jest po prostu nie na miejscu

Gość Anka z Łodzi
ok, nie miałam kontaktu z Dudarewiczem ale miałam z Nowakowską i ja polecam