Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carina1983

Jak często chodzi się do lekarza po 7 mc?

Polecane posty

Gość Carina1983

Dziewczyny, Jak często miałyście wizyty i usg po 7 miesiącu ciąży?? Chodziłam do tej pory prywatnie i pytam z obawy przed tym, co by mnie było stać na ewentualne częstsze wizyty. Chodzi się częsciej czy nie? Jeszcze mam jedno pytanie z innej beczki: Czy do szpitala, który wybrałyście do porodu zapisywałyscie sie wczesniej? Czy jak poczułyscie ze to juz to to jechalyscie byle gdzie?

chyba co dwa tyg ale już nie pamiętam co do szpitala to ja wybrałam na początku potem pojechałam go obejrzeć porodówkę wypytałam co trzeba zabrać itp itd

Gość Carina1983
Zajrzałam na zdjęcia w stopce do Twojego profilu. Jesteś ze Szczecina może? Jeżeli tak to gdzie rodziłaś??

Też ciąże prowadziłam prywatnie i od 30 tygodnia do 35 co tydzień.A potem 2 razy w tygodniu do 39 tygodnia. Ale ze mną inna bajka.Pierwsza ciąża nie utrzymana,przy drugiej krwotoki,zagrożona. U moich znajomych wszystko było ok to chodziły co 2 -3 tygodnie. W moim mieście jest tylko jeden szpital.Do gina ,do którego chodziłam to on robił mi cc(dzeiecko było źle ułożone)Chodziłam wcześniej do przyszpitalnej szkoły rodzenia i była wycieczka na porodówkę.Wtedy też nam powiedzieli czego mamy się spodziewać,zobaczylii jak to wszystko wygląda.Musiałam mieć skierowanie do szpitala,wszystkie badania jakie robiłam w ciąży,książeczkę ubezpeiczeniową i dowód osobisty.