Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onooa21

seks

Polecane posty

Gość onooa21

Hej! ostatnio buszując w necie natrafiłam na pare erotycznych portali społecznościowych (np. niegrzeczni czy pokazcialko) i sama zastanawiam się nad zalozeniem profilu na takiej stronce. Chciałam się Was zapytać, co sądzicie o umieszczaniu swoich wdzięków i zawiązywaniu znajomości w takich miejscach? Czy nie gorszy Was na przykład eksponowanie nagości i odważne propozycje? Ja sama uważam, że to dośc ciekawe zjawisko. Interesuje mnie opinia zarówno pań, jak i Panów!

Gość asvfvfv
pewnie ,że sobie załóż , ja ma i sobie bardzo chwalę:P

Gość ***groteska***
onooa21 Jak chcesz byc lala z dziurka do ciupciania to jasne zaloz sobie ... popieram :) chyba ze uwazasz sie za kobiete majaca uczucia i cos wiecej oprocz cipki. Zreszta mlodziutka jestes jak widze po nicku .....

Gość asvfvfv
a ja lubię sex z byle poznanym to dlaczego mam sobie żałować, jestem piękna więc każdy facet na mnie leci :P

Gość hihihi ....*
asvfvfv Pogratulowac szacunku do samej siebie:):) Pozazdroscic mozna :):)

Gość www.tnij.org/liberty2010
takie portale są wysoko na listach najczęściej odwiedzanych stron w Polsce a więc ludziom są potrzebne takie rozrywki:)

Gość jkdhfaksdhf
seks jest fajny i ludzie go lubią, nie ma co tu pierdzielić o moralności, dlaczego nie pieprzyć się na prawo i lewo, naprawdę nie ma tu nic złego, mnie np. kręci częsta zmiana partnerek, grunt, to żeby obie strony były zadowolone i to jest podstawa

Gość co sadze
? sadze, ze to banalne, nieciekawe, nudne. takich stron, zdjec z ciipami, ktore i tak coraz trudniej zapamietac niz twarze, ktore zreszta wygladaja jak klony siebie jest taki ogrom, ze to rozrywka dla ograniczonych umyslowo desperatow :O

Gość jkdhfaksdhf
nie ma się co podniecać i zaraz oceniać użytkowników takich serwisów, skoro w ten sposób można sobie wyrwać laskę na jeden wieczór, to czemu nie, to bardzo wygodna forma

Gość fdsfds
metbabes.com ja tam wole ta strone