Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfu tfu

Biedni ludzie żadko kiedy

Polecane posty

Gość tfu tfu
Juras -Ja go rozumiem, bieda odebrała mu rozum, to szaleństwo, nieszczęście, tylko on w tej matni nie widzi że krzywdzi innych. Z racji swojego położenia nie może nawet widzieć, bo jest zaślepiony

Gość dfafewe
prawda aśka z częstochowy to najwieksza suka i biedaczka żerująca na litości innych jaką znam. to zła osoba i na pewno coś jej się z tego powodu stanie. zło wyrządzone przez nią wróci do niej w strojonej sile. czekam na to

Gość RZadko
RZadko RZadko RZadko

Gość cozachamstwo na caffffe
JA NIERAZ PRZEZ CAŁY DZIEŃ JADŁAM TYLKO SŁONE PALUSZKI znam smak biedy,wiem co to nie mieć ogrzewania zimą,chodzić w przeciekających butach itd.ale nigdy nie uważałam że ktoś mi POWINIEN pomgać,byłam wdzięczna że kumpela pożyczyła mi na bilet do pracy-oddałam z procentem

Gość tfu tfu
To nie jest sprawa hodzenia do szkoły, ale w obliczu rzyciowych doświadczeń tylko faszysta przypiepża się o takie szczeguły jak błędy ortograficzne. Widzisz, potrafię robić błędy, wolno mi

Gość cos o ortografii
Dzieci nie burzcie się tak :O Po pierwsze, to nie wiem w jakiej szkole się uczyłaś skoro dostawałaś z dyktand 4 i 5. Możliwe, że w jakiejś prywatnej szkole specjalnej :O "jak ktoś nie rozumie treści tego co czyta,to zauważa tylko błędy ortograficzne" A co kogo obchodzi treść półinteligenta, który nie potrafi sklecić parę podstawowych zdań? :O

Gość tfu tfu
sama jesteś półinteligentem i zejdź ze mnie, z łaski swojej

Gość tfu tfu
Nara!!!!!!!! idę do psychiatry. Będę po 16-ej.

co tu dużo mówić-jest takie powiedzenie-"czemuś biedny?boś głupi" człowiek inteligentny zawsze da sobie radę,a moja kuzynka ma 4 tys,miesięcznie i biedę klepie ,pieniądze przeciekają jej przez palce,pożycza ode mnie chociaż ja mam dużo mniej,wszyscy jej żałują każdy zanosi jej ubrania nawet jedzenie a ona do śmietnika wyrzuca dobre ubrania.Jak ja potzrebowałam nie pożyczyła mi 50 zł na 1 dzień chcociaż to był dzień jej wypłaty-miała kasę powiedziała że nie ma.Raz dała mi kurtkę którą miała raz ubraną powiedziała tak:"jak chcesz to weź,a jak nie to ja do śmieci wurzucę"

Gość dfafewe
autorkla ma rację :O a ten kto się czepia ortów jest głubszy niz noga od stołu:O uważaj tępaku bo ci tak zostanie :O ojojojo :O biedota chamota a już żerowanie na tym że ojej jestem taka biedna, a tobie rodzice pomagają a ja taka bidulinka i rodzic mi umarł ojojoj to tylko wziąśc taką ubić i zakopać w lesie :O a dupe wszystkim obrabia, jest złym człowiekiem do sześcianu, jad, fałsz i chamstwo z niej wypywa. ojciec sie pewnie w grobie przewraca na jaką sukę mu córka wyrosła. moze lepiej ze tego nie widzi

Gość tfu tfu
Wychodzi z was chamstwo, obrzydliwe, wulgarne, niestety ale taka prawda

Gość sadzisz takiego byka
w tytule i spodziewasz się, że ludzie wezmą cię na poważnie a nie za jeszcze jednego niedouczonego dzieciaka z gimnazjum? No chyba raczej nie...(?) Po prostu na wstępie już robisz wrażenie osoby niedouczonej i nierozgarniętej i choćby tak nie było, to trudno potem to wrażenie zlikwidować. A wystarczyłoby nieco staranności...

tacy z was cwaniacy,bo macie słownik zainstalowany w kompie wam podkreśla błędy na czerwono

Gość cos o ortografii
sadzisz takiego byka>> dokładnie!!! Również to miałam na myśli. A co do obruszania się na temat ortografii, to może gdybyście przeczytali w swoim życiu choć trochę książek, to nie zdarzałyby się wam takie byki. To świadczy o niedouczeniu, i jest wręcz karygodne :O Czasem każdemu się zdarzy coś walnąć, ale RZADKO i inne, to jest jawna kpina. Dlatego też twierdzę, że cały ten temat jest prowokacją, bo nikt w pełni rozumu, by się tak nie "wtopił" A obrony typu, że czepianie się o ortografię jest "tępactwem" itp, jest po prostu żałosne :O

Gość tfu tfu
dajmy spokuj tym biednym ludziom.zacznijmy trochę o seksie. Lubicie anal???ja bardzo.

Gość dfafewe
ojojo zobaczymy. juz sie wiekszośc przekonała kto jest poważny a kto jest zdzirą i kłamliwą oszczerczą suką :)

Gość tfu tfu
Podszyw, podszyw wyżej. A w ogóle współczuję tych co nabierają się na pozory, wystarczy zrobić dobre wrażenie żeby móc wami manipulować bez końca, wystarczy ę,ą a już jesteście pod wrażeniem.Stado pozerów i udawaczy. Co jeszcze zrobiliscie dla innych?

Gość tgfdsz
" tacy z was cwaniacy,bo macie słownik zainstalowany w kompie wam podkreśla błędy na czerwono" no i każdemu polecam zawsze to już jakiś sposób, by ćwiczyć ortografię a przy okazji nie ośmieszać się na forum

Gość tgfdsz
autorze - daj se siana nie każdy musi robić coś dla ludzi a skoro masz taki pęd do czynienia dobra w okół, to nie marnuj tu czasu na nawracanie innych tylko: CZYŃ DOBRO! out

racja, ze patologia bierze sie z biedy, ale nie tylko. Autorko nie mow stereotypowo ze biedni sa zli i chca wiecej niz dostaja. Bieda to cos strasznego, nikt by nie chcial jej doswiadczyc. Sa ludzie biedni, ktorzy doceniaja najmniejszy gest od innych, bo to pozwala im przezyc a sa biedni, ktorym jest malo, ale to nie dlatego, ze chca wiecej i wiecej tylko dlatego, ze sa sfrustrowani, ze musza sie tak meczyc na tym swiecie, kazdy zasluguje na zycie na poziomie. A co powiesz o bogatych, ktorzy majac wszysko chca miec jeszcze wiecej i daza do tego za wszelka cene, cene rodziny, brudne interesy itp. to dopiero paologia, puste łby nie zdaja sobie sprawy ze do grobu pieniazkow nie wezma

Gość tfu tfu
jak pisałam wcześniej.znam biedę,brak jedzenia .........nawet bywało tak,że musiałam dorabiac ciałem.Ale patologia mi nigdy nie groziła. Tylko nie najeżdzajcie na mnie

Gość zeatopic
połowa polaków żyje na pokaz,a druga połowa nabiera się na pozory

tfu tfu jak pisałam wcześniej.znam biedę,brak jedzenia .........nawet bywało tak,że musiałam dorabiac ciałem.Ale patologia mi nigdy nie groziła. Tylko nie najeżdzajcie na mnie zaraz cię wyzwą od najgorszych,a ja uważam że brać kasę za to,to mniejsze zło niż dawać dupy za drinka

Gość tfu tfu
nigdy nie dorabiałam ciałem, won podszywie, chcę zakończyć tą rozmowę ale ciągle on mnie oczernia

Gość pchełka25
a ja sie zgadzam z autorką całkowicie i mój mąż też!taka prawda, biedni zawsze maja pretensje do każdego o wszystko, zazdroszczą i życzą tym bogatszym żle.......wiem to doskonale!!