Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia t.

dlaczego dorosły facet lubi mieszkać z matką a nie ma dziewczyny, kolegów

Polecane posty

autorko ..on nikogo nie krzywdzi pozatym kazdy ma prawo zyc jak chce :) dla mnie koles jest normalny

"gra jest ciekawsza, starcza na dłużej i możesz grać kiedy chcesz" To tak jak z dziewczyna tylko ze nie do kazdej gierki dostajesz bonusy to o tyle do dziewczyny masz bonus w postaci dziecka i szereg innych dodatkow :classic_cool:

Gość basia t.
wiecie co ja nie lubie gejów i zlinczujcie mnie ale dla mnie to obrzydliwe .

Gość kiepsko bardzo kiepsko
co się przejmujesz, ja znam 30latka który nie miał nigdy dziewczyny, jest kawalerem najśmieszniejsze że kiedyś rzekomo opowiadał o jakieś Kaśce, ale knyf był taki że była zajeta...więc tak do niej wzdychał... ale i tak wszyscy podejrzewają że z Kaśką była ściema bo mimo że ciągle imprezuje nikt go nigdy nei widział ani by jakąś pannę podrywał ani by z jakąkolwiek kiedykolwiek był

"gra jest ciekawsza, starcza na dłużej i możesz grać kiedy chcesz " Za dziewczyne placisz abonament :classic_cool: co prawda inwestycja nie zawsze sie zwraca :O:D

Gość Lelouch w pomarańczy
Ciekawe... nie miałem dziewczyny - jestem egoista. Ahaaa W takim razie wszyscy którzy: Zdradzają, bija, piją, gwałcą, kradą to wzory cnót. Dobrze wiedzieć, że wg basi będac całe życie samym bo odrzucanym wpisuję się w poczet takich celebrytów jak sam A. Hitler. Nie, cofnij - Hitler miał kobietę ergo nie był egoistą. :D "myślałam też czy nie jest gejem" Myslenie nie jest waszą najmocniejszą stroną. "a taki dziwak, jedyny taki w rodzinie" Jeśli moja siostra kiedykolwiek powiedziała by o mnie per 'd'ziwak' to zakonczyła by wieczór w szpitalu na oddziale urazowym. "jak ktoś chce poznac to pozna nawet przez internet a co?" Nie wszystkich pociąga publiczny ekshibicjonizm. "chcieliśmy nawet go zapoznać to niechce. " Przywykł do bycia samemu albo same pasztety dajecie mu do wyboru. Jak znam życie - I to i to.

Frajerzy jesteście jak za grę płacicie :P

Gość TH is IT R
Ja mam prawie 28 lat nie mam dziewczyny bo jestem brzydki

Z głową też masz coś nie tegez więc nie zwalaj wyłącznie na brzydotą

Gość TH is IT R
Niby co Mam dobre serce i jasną duszę Jedynie to co odrzuca dziewczyny to fakt ze jestem brzydki takie życie

Gość basia t.
powiedzała że egoista bo niczym się dzielic nie trzeba, cała kasa dla niego, cała pizza dla niego, nie musi znosić jej humorków tylko jest sobie sam ze sobą. jak jest się jest w związku trzeba kogoś pocieszyć, gdy jest źle, dac kasę jak dziewczyna nie ma na szkołę czy bluzkę, ludzie w związkach też bywają egoistami i to nawet większymi ale mnie chodzi oto że czasem człowiek zakłada że nikogo mieć nie będzie bo trzeba wyadawac na kino, pizze, bluzkę, a nóz widelec zajdzie w ciąże to na ślub i reszta ....a tak spokój.

Twoim dobrym sercem i duszą to się dziewczyny podcieraja; tyle dla nich znaczy co nic. Myslałem, że w końcu zrozumiesz...

Sram na pomarańcz. :D

Co jest dobre na biegunkę?

"bo niczym się dzielic nie trzeba, cała kasa dla niego, cała pizza dla niego, nie musi znosić jej humorków tylko jest sobie sam ze sobą" Jak go dziewczyny nie chcą to co poradzi? Z obcymi będzie się dzielił? Mnie kobiety mają w dupie a dzielić bym się chciał. Przypierdalasz się do niego nie wiadomo o co.

Kiedyś podszywy wysilały się aby brzmieć śmiesznie

Kocham wszystkich prawiczków na forum, po co mi dziewczyna. Co noc śnię ooffermie i jego 38 letnim chuju.

Gość TH is IT R
Jak dziewczyna jest chora psychicznie to wybierze takiego co będzie ją katował

Słabo żelek, słabo

Gość TH is IT R
Na temat czego suko

Nie mogę znaleźć dziewczyny podobnej do mojej mamusi. To główna przyczyna mojego celibatu. Zapomniałem hasła do czarnych nicków, a w pomarańczy mogę uzewnętrznić moje stłumione dotąd emocje.

Nie zapomniałem hasła. Nick musi mieć polskie znaki a takich mój nick nie miał, żelku.

Gość basia t.
dobre serce masz komu je dasz? jakaś to doceni kiedys

"jakaś to doceni kiedys" W jego przypadku to mało prawdopodobne

Gość TH is IT R
Mam dobre serce i jasną duszę ale jestem brzydki