Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

POMOCY WAZNE BARDZOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hgfyt
ona isę chyba boi ,że jak wyśle tego sms_A to już będzie koniec. A może właśnie, isę wystraszy i opamięta :)

Gość dziki imbir
niech idzie i nie wraca... zastanów się czy dobrze się będziesz czuła jak wróci do ciebie ( o ile wróci) po roku, czy będziesz go w stanie przytulić i pocałować, wiedząc że przez ten rok robił Bóg wie co z innymi ja powiem szczerze miałabym odrazę... nie rozumiem facetów, którzy mówią, że kochają, są szczęśliwi a jednak szukają czegoś innego, powiedzmy szczerze- innej dupy :(

Gość rude to wredne
szkoda..:O bo dziewczyna może się obudzi jak on ją zdradzi. po co na to czekać?? przeciez ewidentnie coś z nim nie gra. szkoda mi jej bo go bardzo kocha i ma nadzieję :O a swoją drogą, ja też miałam. i czekałam i dostałam kopa w dupę będąc w podobnej sytuacji i teraz sie pozbierac nie mogę :O pokładałam nadzieję, a to nic nie dało.durna, pozwoliłam mu zdradzic dwa razy. pierwsza zdrade wybaczyłam ( to była psychiczna zdrada - myslał i latał za inną), to była druga - fizyczna, z inną ...no ale człowiek musi sam po dupie dostać zeby się nauczyć :O nie zawsze nadzieja wychodzi nam na dobre...