Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko12

pytanie do wrocławian

Polecane posty

Gość słoneczko12

Mam prośbę do osób które mieszkają we Wrocławiu. chciałabym zapytać jak dotrzeć z dworca PKS we Wrocławiu na ulicę Uniwersytecką 10/17 do siedziby Uniwersytetu Wrocławskiego na wydział Prawa, Administracji i Ekonomii. Bardzo prosiłabym o podanie mi linii autobusu lub tramwaju w który mogę wsiąść aby dotrzeć jak najbliżej :) będę bardzo wdzięczna, ponieważ nie mam pojęcia jak tam dotrzeć, a chcę tam studiować :) z góry bardzo dziękuje wszystkim życzliwym.

Gość to nie cmy to glod
chcesz studiowac prawo a nie mozes sobie poradzic z dojazdem :O pomyslec ze tacy prawnicy beda nas bronic, lekarze leczyc itd. :O

Gość to nie cmy to glod
podpowiedam wysiadasz na dworcu idziesz na przystanek i czytasz gdzie ktory autobus jedzie jak masz problem z czytaniem rozkladu to pytasz obecnych na przystanku ludzi jak nadal masz problem mozesz zapytac taksowkarza,informacje turystyczna czy pania w kiosku ruchu a najlepiej nie jedz wcale bo jeszcze sie zgubisz i kto cie znajdzie :D

Gość to nie cmy to glod
pani w kiosku mam mapy podpowiem ze na tych mamach sa tez linie autobousowe i oznaczenie gdzie ktory jedzie a ulice znajdziesz odwracajac mape na druga strone tam sa takie cyferki i literki obok ulic. na mapie szukany kwadrat bedzie na przecieciu literki z cyferka znaleziona na drugiej stronie.

tramwaj nr 9 do Hali Targowej, przechodzisz przez przejście w kierunku Instytutu Filologii Polskie, po czym idziesz placem Nankiera, przechdozisz przez krzyżówkę Kuxniczej, idziesz dalej i widzisz taki oszkolny gmach - to siedziba Wydziału prawa i Administracji