Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on24on

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość on24on

Jest mi strasznie głupie że pisze na forum i to kobiecym, ale jakoś w realnym życiu z nikim nie umiałbym o tym porozmawiać, dlaczego? może wstyd. A chciałbym się wygadać i poznać wasze bezstronne wypowiedzi, a nie jak by to rodzina czy znajomi powiedzieli jesteś fajny chłopak znajdziesz kogoś. Bo co niby innego maja powiedzieć? A mianowicie temat zapewne stary jak cała kafeteria, ale ciągle aktualny i tak samo męczący dla każdej osoby, mam 24 lata i jestem samotny od kiedy pamięta, to znaczy mam znajomych jestem podobno nawet lubiany ale brak tej jedynej osoby. Były oczywiście jakieś przelotne znajomości, nie dawno nawet coś co mogłoby być na dłużej ale się rozwaliło, zarówno moja wina jak i partnerki, trudno tak bywa. Ale zastanawia mnie dlaczego tak jest, może ja za dużo wymagam, może chęć kochania i bycia kochanym to jest za wiele? Wydaje mi się że jestem normalnym chłopakiem, studiuje zaocznie, pracuje czyli chyba aż taką ofermą życiową nie jestem, może nie jestem za przystojny ale chyba nie jest najważniejsze? A jednak czuje że w pewien sposób przegrałem życie, czuje się jakbym był zawieszony w życiu i czekał na wyrok albo będzie ok albo nie. Nic jakoś mnie nie cieszy czuje się jakbym był żył na poł gwizdka. Wszędzie w okół widzę znajomych którzy się wiążą są szczęśliwi, biorą śluby albo są już po i powiększają rodziny, a ja nawet nie mam z ki tego planować. Jak myślicie czy to co dobre jeszcze nadejdzie? czy miłość przychodzi prędzej czy później do każdego? czy lepiej już się z tym pogodzić, i czy wogóle to jest możliwe aby pogodzić się z tym i żyć w samotności? Dziękuje tym osobom które będą chciały przeczytać moje żale, i cokolwiek napisać. Pozdrawiam.

Gość a ja powiem tak...
będę starą panną --> byś sobie chłopa znalazła

ja też tak kiedyś mówiłam i zawsze do końca życia będę każdemu powtarzać : miłość przychodzi w najmniej spodziewanym momencie" a poza tym spróbuj się gdzieś poruszać w towarzystwie, chodź na imprezki, na koncerty, zapisz się na jakiś fajny kurs im więcej nowych osób poznasz tym zawsze poznasz jakieś fajne dziewczyny warte twojej uwagi

Gość misssss
przegrane życie w wieku 24-lat?! facet, co Ty piszesz?!