Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariuszhj

Kocham przyjaciółke,ale to dziwna sprawa

Polecane posty

Witam. prosze o pomoc, mianowicie, 4miesiace temu zakochałem sie w pewej dziewczynie,która jest obecnie moja przyjaciółka,i ma chłopaka od 2 lat z którym sie kłuci i godzi .ale chodzi mi o rade poniewaz\ ja ja naprawde kocham i spotykamy sie dosyc czesto na picce,spacery .nie ma miedzy nami takich mocnych wiezi zadnych ze pocałunki ale jest fajnie .co mam zrobic ona wydzwania do mnie itp. nieraz ja do niej bo nie moge wytrzymac jak sie nie spotkamy nieraz ...wydaje mi sie ze bardzo mnie lubi ,ostatni powiedexziałem jej ze sie w niej zakochałem i nei mzemy sie dalej spotykac ale potem przeprosiłem i powiedziałem ze dalej mozemy sie spotykac jesli zechce,i własnie nie wiem co robic???????????????pomózcie

Gość soledat 03
po ile wy macie lat ?

Gość okiuym oksi foreatidi
fik zi ajn mal und dan chasdu zi!:classic_cool:

Gość co odpowiedziała jak jej
powiedziałeś?

troche dziwna sprawa poniewaz ma chłopaka a mimo to spotyka sie ze mna ale tak zeby on sie nie dowiedział ,kupuje jej wszystko he,no bo przeciez ja kocham i wszystko dla niej bym zrobił ,to miłosc wiem o tym poniewaz sni mi sie,mysle o niej itp....dodam ze no napisałem jej ze ja kocham ale ona odpisała ze zespułem wszystko ,ale potem przeprosiłem i znowu sie bedziemy spotykac,od wysłanei sms ze ja kocham sie z nia nie widzialem poniewaz troche sie boje spotkac ciekawe co powie mi o tym wszystkim ??

Gość soledat 03
Gdy kobieta odmawia ci miłości, a proponuje przyjaźń , nie bierz tego za odmowę , znaczy to ,że chce postępować według kolejności ....

Gość onaaaa21
nic z tego nie będzie lubi spędzac z Tobą czas, ale to nawet nie jest przyjaźń ty masz byc dla niej, a ona dla Ciebie nie, i ta tejemnica że sie spotykacie ;/ zapomnij o niej

kurcze ale nei wiem co robic ona jest z tamtym ,fakt ze sie spotykamy czesto ale ,ciekawe czy cos z tego wyjdzie ,kupuje jej kwiaty i prezenty i nei chce zeby top było na marne ,wiec wiecie ale jesli tak mówisz to moze tak jest ,fajna jest dziewczyna i dobrze nam ze soba,zwierza mi sie itp. o statnio powiedziała ze ddobrze ze mnie ma...ale no nie wiem ....

Gość Seniorrro
Jakby to napisać - obawiam się, że zepsułeś wszystko. Zapamiętaj: nigdy nie wyjawiaj swoich uczuć kobiecie, zanim ona tego pierwsza nie zrobi!

ale ona dalej chce sie spotykac ale ja nei mam bardzo odwagi po tym ze ona wiem, ze ja kocham itp. kurcze co tu zrobic?? pomózcie ,doradzcie cos>> dzieki

Gość onaaaa21
ona chce sie spotykac ale jak rozumiem na zasadach kolezenskich, czyli dalej kupuj mi prezenty, dalej funduj wszystko, a ja bede mila i bede sie do ciebie uśmiechać :) jak to Ci odpowiada to spoko, ale ja bym sie zastanowila na Twoim miejscu

Gość onaaaa21
ja uwazam ze dziewczyna jest niepowazna, nie igra sie z uczuciami drugiej osoby, ale mloda jeszcze jest , moze sam nie wie czego chce

Gość Seniorrro
Skoro chce się spotykać, to stań się na jakiś czas niedostępny. Nie narzucaj się, bo będziesz w jej oczach frajerem i na zawsze zostaniesz 'psiapsiółką z penisem'. Nie miej dla niej czasu, odpisuj z opóźnieniem na esy, nie spotykaj się z nią przez jakiś czas. Jak zatęskni i sama się do Ciebie odezwie po tej przerwie, to wtedy spotkajcie się. Porozmawiajcie szczerze o waszych wzajemnych relacjach. Niech się dziewczyna określi czego oczekuje od Ciebie.

ale no przeciez nie powiem ze nei chce sia dalej spotykac bo ja zranie,a wogóle nie moge tego powiedziec bo ja kocham .,..moze poczekac??

Gość huka 234
Jak czesto sie spotykacie ? Zrob 2-3 di przerwy...poczekaj. DAJ JEJ SZANSE ZATESKNIC !

Gość Seniorrro
Chodzi o tymczasowe "zawieszenie broni". Daj sobie na wstrzymanie. Bo na razie wygląda to tak, jakbyś za nią latał. Nie rób tego, bo ona Ci przypnie etykietkę "przyjaciel" i potem nic nie zrobisz. O ile nie jest już za późno. Kobiety wbrew pozorom lubią zdobywać facetów. Dlatego bądź przez jakiś czas niedostępny.

czekam na wasze wyspowiedzi w tej sprawie ,tylko prosze o mądre wypowiedzi.......pozdro i dzieki za pomoc wszystkim co odpisza.....wazna sprawa

Gość onaaaa21
daj jej czas niech sobie wszystko przemysli i zrozumie ze ty zawsze nie bedziesz na jej zawolanie, a wtedy moze zrozumie ze moze cie stracic i moze zateskni

tylko ze ona jest z tamtym kolesiem tez ,kurcze no nie wiem ,sprubuje sie nie spotykac ale nie wiem czy nie dac spokoju sobie ,tylko ze jednak cos cały czas mi mówi zebym jeszcze z nia sie dalej spotykał itp. no jest fajnie,dogadujemy sie ,ale kurcze nie wiem co robic??>>?>?

Gość nie sypiam z komiczne2
nie umiesz myslec to juz wiemy nie masz pojecia o kobietach to takze jest oczywiste ale okazuje sie ze nie umiesz takze czytac tego co madre ososby tu pisza wyraznie Ci podopowiedziano ze nic z tego nie bedzie; i taka jest prawda jestes dla niej zabawka, mile lechczasz jej ego ale nie traktuje Cie jak faceta spacerek z Toba ale bzykanie z tamtym szczytem marzen dla Cienie jest skradzenie pocalunku z ust ktore niedlugo po Waszym spotkaniu zaciskac beda sie na tamtek penisie szanuj sie nie badz mazgajem, wrzuc sobie na luz iolej ja przestan myslec w kategoriach 'jak sie nie bede spotykal to jej nie bedzie milo i sie obrazi"; wiem ze bedzie to dla Ciebie szokiem i moze nawet sie poplaczesz ale przerwij ta znajmosc szybko ruszaj na miasto

co o tym myslicie wszystkim?????????????????????co mam dalej robic????????????????????????????????????????

Gość Powiem Ci prawdę
(niestety) z doświadczenia Ci powiem, że nie możesz traktować jej jakby była Księżniczką. Ona wtedy wie, że jesteś jej gdy tylko tego zapragnie. Będzie wiedziała, że wystarczy jak zrobi mały gest w Twoim kierunku, który wyrazi jakąkolwiek poprawę waszych relacji, a Ty będziesz "na nowo pobudzony" i pełen nadziei. Sam zapewne możesz się zastanowić jaka dziewczyna Cię bardziej podnieca i jaką chcesz zdobywać. Czy taką, która będzie Twoja bez żadnego starania i będzie prawie na skinienie. Czy taką, której zdobywanie będzie fascynujące i do końca nie będziesz pewien czy na pewno się uda, to motywuje do działania. Działa to w dwie strony. Więc zrozum, że nie możesz dać jej do zrozumienia, że jest Księżniczką. Bądź dla niej czasem niedostępny, nie tłumacz się z wszystkiego. Daj jej odczuć, iż nie jesteś zaślepiony miłością do niej, bo zrozumie, że i tak i tak bez problemu może Cię mieć w każdej chwili.