Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY!!!

Szampon, który eliminuje żółtawy odcień włosów

Polecane posty

Gość POMOCY!!!

Witam. Moje naturalne włosy to ciemny blond/jasny brąz. Kupiłam farbę fryzjerską ,,Blonda Platina'', niestety, nie pamiętam jakiej firmy. Położyłam farbę na włosy, ponieważ marzył mi się słomkowy blondzik (wiedziałam, że wyjdą trochę ciemniejsze). I co? Są rudawe!!! Mój Boże, wyglądam okropnie. Jakiś tam blond z nich przebija, ale trzeba by go było nazwac miedzianym. Kupiłam szampon Ultra color System z Joanny, który podobno nadaje włosom farbowanym chłodny, platynowy odcień i niweluje żółte błyski. Może któraś z Was już go stosowała? Po ilu myciach widac efekt? Czy to dobry produkt? I czy on mi w ogóle pomoże? Pomocy, nie mogę patrzec w lustro!

Gość niuunia21
szampon działa ale jedynie na włosy blond z żółtym kolorem ponieważ ja mam złoty blond i wykorzystałam praktycznie całe opakowanie i efektów nie widać jedynie na moich platynowych pasemkach które stały się szare od częstego stosowania tego szamponu, a mojej koleżance żółty kolor zmienił na niebieski jak wykorzystała całe opakowanie i wyglądała jakby zrobiła sobie płukankę więc wyciągam wnioski że ten szampon słabo usuwa kolor żółty chyba że dodawałoby się go z innym szamponem albo do stosowania go raz na tydzień.

Gość POMOCY!!!
W takim razie jaki szampon albo coś innego mam stosowac, żeby usunąc ten rudawy odcień?

Gość groźnie wyglądająca dama
plukanka do włosów ale trzeba ją stosować po każdym myciu, wszystko dookoła jest wtedy brudne, łapska tez

Gość a ja polecammmmmmmmmm
różową płukankę.

Gość niuunia21
a może farba?

Gość POMOCY!!!
Farbą to ja już sobie zrobiłam marchewkę na głowie. Chyba jednak pójdę do fryzjera, bo jak sama zacznę kombinowac to mi zaraz połowa wypadnie...

ja bardzo gorąco polecam szampon Lorea'l Matrix - w taiej duzej 1 litrowej butli , jest fioletowy ale nadaje włosokom piękny odcień. Dostępny w sklepach fryzjerskich

Gość mariiii
a zgól to w cholere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szampon z joanny, kosztuje ok 6zl, jest granatowy, myjesz nim wlosy, trzymasz chwile, splukujesz i myjesz porzadnie rece. pozbedziesz sie zotltego albo rudawego odcienia, przynajmniej mi pomogl a bylam jak marchewka, a teraz mam sliczny blond