Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaałaamka

ratuuuunku

Polecane posty

ziewczyny pomożcie!!!!! ehhhhh ja wiem, że wyda Wam się że jestem nienormalna ale sama sobie nie potrafie pomoc, dlatego zwracam sie do Was :( Od 3 miesięcy nie mam okresu (nigdy nie miałam go regularnie, kiedyś nawet nie było go jakieś pol roku ale to była wina problemów z tarczycą). Te nieszczęsne 3 miesiące temu była impreza, nie powiem że było oszczędnie jeżeli chodzi o alkohol..... poźniej spałam z chłopakiem(tzn spaliśmy koło siebie.... jak dotychczas mam nadzieje, że nigdy nie uprawiałam sexu, piszę mam nadzieje..... bo następnego dnia uroiłam sobie, że TO się stało i że jestem w ciązy..... że albo byłam tak pijana że nie pamiętam co robiłam albo glupota wiem on zrobił cos jak spałam...:( ale jeżeli byłby to moj piewrszy raz to bym coś czuła prawda? No i tak oczywiście wszystkie objawy ciązy mam, zaczynając od powiększenia piersi i żyłek na dekoldzie, po jak mi sie wydaje rosnący brzuch. Z tej głupoty zrobiłam 7 testów ciązowych- wszystkie negatywne.. a mi nadal wydaje sie że coś mam w brzuchu..... a i jeszcze jakieś 3 tyg temu byłam na usg brzucha takim normalnym, pani doktor powiedziała że wszystko ok z narządami rodnymi i że endometrium w normie.... jeżeli byłabym w ciązy to pewnie by coś zauważyła nie? Eh pomóżcie mi.... rozwiejcie wątpliwości.... musze z kimś pogadac.... a przecież mamie nie powiem jaki mam problem a koleżankom też glupio mowic :(

Gość llllllllllll
Nie, nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!!

Gość emilka18884
witam. po pierwsze jezeli byłas pod wpływem alkoholu to napewno nic bys nie poczula a nie kazda dziewczyne boli pierwszy raz. po drugie wszystkie testy negatywne usg wporządku w trzecim miesiacu bylo by widać płod . wiec nie ma sie co obawiac nie jestes w ciazy. naprwde przestan sie juz stresowac bo miesiaczka nie wystapi trez musisz byc spokojna brac cieple kapiele a i lekarka powinna Ci przepisac luteine na wywołanie okresu.

Gość bojabojaboja
Dokładnie. Przy badania lekarz stwierdził by ciąże jeśli do poczęcia doszłoby 3 miesiące temu. Więc możesz już odetchnąć.

ehhh no niby teraz bylby 12 tydzień "tej" ciązy .... a usg miałam robione jakieś 3 tyg temu.....

Gość emilka18884
nie ma nic w twoim brzuchu nie wmawiaj sobie tego bo zwiariujesz!

Gość uhm....
To ciąża, ale urojona.... Proponuję wizytę u lekarza psychiatry...