Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiskaE

Mam duży biust

Polecane posty

Gość MiskaE

i strasznie mi z tym źle. Mam 22 lata, ważę 65kg i mam rozm. E. Tyle się mówi, że mężczyźni lubią tzw. "kobiece kształty" tylko, ze z mojego punktu widzenia wygląda to jak jakis koszmar. Juz od podstawówki ciągle jakieś głupie texty pod tym kątem. Nawet teraz jak idę ulicą to widze te głupie uśmieszki facetów. Zazdroszczę dziewczynom z małym biustem i nie rozumiem dlaczego wszystkie chcecie mieć większy. Wszyscy faceci traktują mnie jakbym była bez osobowości. Przez te nieszczęsne cycki żadne fajne ciuchy mi nie pasują, nic mi się nie domyka, wszystkie kurtki ciasne. Jak jem obiad to talerza przed sobą nie widzę, wszystkie resztki wpadają mi do dekoltu. Smiesznie to brzmi, ale to prawda. Czy tylko ja sama się z tym męczę :/

Gość zbiegniew
ciesz sie z tego

Gość zbiegniew
i nie patrz na te zadrosne dechy

Gość fabiane
E to moze troche za duzy ale D czy C ok, ja mam tylko male B :(

Gość fabiane
ZBIGNIEW DECHE TO TY MASZ NA RYJU, MALY CHUJU !!!

Gość zbiegniew
uderz w stół a nożyce..... buhaha

ona wspomniała, że to mężczyźni swymi spojrzeniami ją denerwują a nie inne kobiety.... tak więc zbiegniewie czytaj ze zrozumieniem!!

Gość krrrrmac
a ja mam miseczke G i nie chce mi sie zyc przez te cycki bola mnie plecy a najgorsze ze nie mozna miec fajnych ciuchow tylko jakies wory

Gość miseczka to nie wszystko
bo liczy sie obwod pod biustem...E nie równa sie E :P

Gość fdsfds
gdyby mezczyzni ja denerwowali to nosilaby luzne swetry w ktorych nie widac biustu . Lubi wywalac cyce na wierzch i tyle

Gość krrrrmac
70 pod biustem mam -tragedia, dla mnie najgorsze to komentarze

Gość mlody gej
70 pod biustem mam -tragedia, dla mnie najgorsze to komentarze nie wyrzucaj cycow na wierzch pewnie chcialabys zeby skomentował je chlopak ktory ci wpadł w oko , a masz komentarz od mietka z piwem w reku

Gość ty mlody geju
nie dosc, ze mlody gej, to glupi.... co, ma se je obciac? nie pieprz o wywalaniu, bo nie masz pojecia o problemie...

Gość tralalalalaaaaaaaaa
haha, wiesz, ja mam 60D czyli male cycki, w zasadzie to prawie nie ma juz mniejszych stanikow ale tez bywalo ze mi cos wpadlo do dekoltu, wiec to nie zalezy od biustu mocno, rozumiem ze faceci traktuja cie jak chodzacy cycek, bez osobowosci ale duzy biut to twoja cecha i naprawde moze byc gorzej, ciesz sie zainteresowaniem, wiesz ile ja musze sie nameczyc zeby jakis przystojniak zwyczajnie sie na moj widok slinil?

Gość posiniaczona
ja mam 65 g i dopiero mam problem.choćby z kupieniem biustonosza w rozsądnej cenie. ostatnio zastanawiałam się nad zmniejszeniem tego tak do d np.

Gość krrrrmac
idioto jak sie ma takie cycki to trudno je ukryc ,a komentarze faktycznie od mietkow i czeskow z pod budki z piwem bo facet kulturalny pomysli, ale na glos nie komentuje

Gość posiniaczona
mąż powi uwedział,że się z tym pogodzi ale kocha te cycusie.uwielbia je miętosić i się do nich przytulać.dla mnie jest to poprostu niewygodne.

Gość posiniaczona
mąż powi uwedział,że się z tym pogodzi ale kocha te cycusie.uwielbia je miętosić i się do nich przytulać.dla mnie jest to poprostu niewygodne.

Gość a ja mam 75G
i owszem, mógłby być mniejszy, np. 75E. Ale nigdy nie miałam problemów typu ból pleców itd. dobrze dobrany stanik to podstawa, wtedy nic nie przeszkadza, nie uwiera, nie lata, plecy nie bolą, no i biust wydaje się kształtniejszy i mniejszy

Gość posiniaczona
po pierwsze to 65g wygląda całkiem inaczej niż 75g. dobry stanik to podstawa.kształt w staniku owszem fajny ale bez.mam27 lat i cycusie mi wiszą.

Gość a ja mam 75G
a czy ja gdzieś pisałam, ze wyglada tak samo? mój biust jest większy od Twojego, więc teoretycznie przysparza więcej problemów

Gość posiniaczona
twój jest większy od mojego?? ciekawe??

Gość ja mam 75G
ja mam 75G, a Ty 65G- owszem, mój jest większy od Twojego. A co, uważasz inaczej?

Gość posiniaczona
no??? jaki masz stosunek tego co masz wbiuście to tego co pod??

Gość posiniaczona
może masz żle dobrane biustonosze??

Gość posiniaczona
teoretycznie powinnyśmy mieć tyle samo.ale ty uważasz,że masz większy biust.

Gość posiniaczona
w biuście tak ale ty pod masz o 10 cm więcej.a wielkości piersi nie określa się po tym ile kto w biuście ma. ważny jest stosunek tego co pod do tego co wy. wydług ciebie kobieta z mająca w buście np.117 cm ma duży biust?? nie jeśli pod ma np.107.wtegy ma miseczkę a

Gość ja mam 75 G
wiem o tym rpzecież, uwierz mi, na serio znam sie na stanikach :-p. Ty masz różnicę miedzy obwodem a miseczką 30 cm i ja też taką mam. Ale normalne, ze skoro różnica jest taka sama, ale ja obwód mam większy, to i piersi są większe. gdyby połozyć twoje piersi obok moich, na pewno moje byłyby większe:)