Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawprzestrzeni

Nie mam ochoty na meza

Polecane posty

Gość to zostaje brnac w klamstwie

Gość cos Ty kobieto narobila

Moj maz jest bardzo spokojnym czlowiekiem, dla ktorego jedyna pasja w zyciu jest jego zawod (jest nauczycielem). Kazda wolna chwile spedza w domu albo przygotowujac sie do zajec, albo czytajac. Nigdy nie chce ze mna wyjsc gdzies do klubu albo kawiarni. Nie mamy o czym rozmaiwac, bo albo mnie nie interesuje co on ma do powiedzenia, albo odwrotnie. Nasze pozycie jakos funkcjonuje, bo on nie ma za duzego temperamentu. Wiem, ze mnie kocha i mu sie podobam. Naleze do kobiet atrakcyjnych, a on ma niestety lekka nadwage. Ale to nie o to chodzi.

Gość dlaczego maz cie juz nie pocia
a co z kochankiem, chcesz to tak ciagnac i maz i kochanek?

no chyba tak, sama juz nie wiem, troche sie pogubilam

czyli w sumie nie chcesz tego zmienic?

przemysl priorytety i zastanow sie co jest najwazniejsze, chyba ze chcesz tak na cale zycie funkcjonowac?

Gość posypał się grad
ale te wszystkie panie piszace zle o autorce po kilku latach związku same poczują pewne braki i zeby nie dostac do glowy zaczna sie ratowac...

Gość okropnosciiiiiiiiiiiiiii
po co wy sluby jakies glupie bierzecie jak dziad i tak okaze sie zerem,mini-zerem zabezpieczyc trzeba sie durne! zebys nie plakala! oni tacy sa ich natura wyssac soki i co sie da

Gość zołzisko2
A ja mysle ze dobrze robisz,facet nauczyciel to zyciowa dupa, nudziaż i czlowiek bez ambicji.Zastanawoam sie tylko co oznacza ze facet - nauczyciel daje ci poczucie bezpieczenstwa finansowego?czy to mozliwe?szczegolnie ze mowisz ze siedzi w domu i przygotowuje sie do zajec , wiec na paru etetach raczej nie tyra. Ja uwazam, ze pogmatwalas sobie zycie bo trwac w 2 zwiazkach to trudne a i to ze masz dziecko z kochankiem kiedys zapewne w najmniej oczekiwanym momencie wyjdzie, daj boze zeby wtedy dziecko bylo duze i zrozumie.Natomiast to ze masz kochanka - choc tego nie pochwalam- uwazam za lapanie fajnych chwil w zyciu bo zycie z jednym i do tego nudnym ,facetem bez polotu, spontanu i wyglupów to porazka..no ale coz faceci w polsce to dupki do kwadratu i niestety sami doprowadzili swoja debilnoscia do tego ze z jednym sie zenimy a w innym szukamy rozrywki - bo jeden nie laczy w sobie nawet 2 cech prawdziwego faceta.amen,.

Gość Krak_owianka
To weź z nim rozwód i po sprawie. Inaczej to nie ma sensu się tak okłamywać.

Gość Wassmin
NIe zamierzam ciebie kobieto oceniac ani osadzac tylko sama zastanow sie ile osob juz skrzywdzilas swoja malo dojrzaloscia!!!!!!przeciez nie tylko sama sie kiedys w tym pogubisz nie tylko krzywdzisz bogu winnego meza,kochanka ale i dzieci.Czy nie pomyslalas ze w najmniej oczekiwanym momencie moze wyjsc ze to nie jest synek twojego slubnego????zycie plata nam niespodzianki i roznie to bywa. Zastanow sie nad swoim zyciem bo zyc w klamstwie na dluzsza mete sie nie da.Jestes bardzo wyrachowana i musze powiedziec ze mimo wszystko podziwiam ciebie za to ze odwazylas sie napisac o tym na forum.Ja bym schowala glowe pod ziemie i sie z tamtad nie wynurzala a ty jak widac nie widzisz problemu i tak otwarcie o tym mowisz. Mam nadzieje ze to odwroci sie kiedys przeciwko tobie i to ty bedziesz ta oszukiwana bo to co wyprawiasz i jak poniewierasz innymi ludzmi to mi sie poprostu w glowie nie miesci.

Chryste Panie, a baby się dziwią, że facet od ołtarza trzyma się z daleka jak diabeł od święconej wody :?

Gość zycie :P
niestety jest tak ze dobrzy faceci lapia sie za suki, a dobre kobiety trafiaja na sk...li!

Gość jak mozesz tak oszukiwac
meza???????? nie masz sumienia kobieto!?????czym on sobie zasluzyl na to?????dziecko z innym a on mysli ze jego,Boze tragedia!!!!!

Diekuj wam za posty. Wprawdzie sa krytczne, ale w sumie wiele w nich jest prawdy, a wiadomo przeciez, ze "prawda w oczy koli". Prawdopodobnie zdecyduje sie na separacje z mezem, a z drugim partnerem zakoncze znajomosc. Potrzebuje samotnosci, zeby przemyslec moje zycie bez presji ze strony otoczenia. Kazdy zasluguje na milosc, a zycie jest zbyt krotkie, zeby spedzic je na spelnianiu oczekiwan srodowiska.

Gość Boozee
no to sytuacja jest nieciekawa, musisz odejsc bo bedziesz caly czas nie szczesliwa i raczej wiele opcji w tej sytuacji nie ma.....

Gość kasiulenka1234
nie wierze! Wez ty sobie pij teraz to piwko.Czy ty jestes normalna???A co z dzieckiem? Myslisz,ze nigdy sie nie dowie???Znienawidzi cie za to a ty spalisz sie w piekle.

Gość tryton...
do tematu...ani ja!:D

Gość kasiulenka1234
mozesz sobie kombinowac na ilu chcesz frontach,ale sprawa z dzieckiem i zatajenie TAKIEGO faktu jest nie do przyjecia i niewyobrazalna!!Nie moge tego pojac??Myslisz,ze ono sie nigdy nie dowie? A moze to po prostu jakas historyjka wyssana z palca,co?

posypał się grad - mylisz się. nie każda z nas jest dziwką. nie każda jest idoitką będąca z facetem dla kasy, nie każda oszukuje na temat ojca dziecka, nie każda wchodzi za mąż bez miłości. No i najważniejsze mitem jest że każda zdradza. Jeżeli nie piętnować tej kobiety, to napisz mi co jest złem? Bo dla mnie autorka jest złem i głupotą w czystej, pierwotnej postaci :)

zołzisko2 - objawie ci prawdę o życiu. "Prawdziwych" mężczyzn jest bardzo wielu w Polsce tylko nie spotkałaś żadnego w życiu prywatnym ponieważ dla takich kobiet jak ty zostają tylko substytuty mężczyzn:). 100% faceci wybierają na partnerki 100% kobietki...

Gość kasiulenka1234
Niebieska chmurko!! Slowa poparcia dla Ciebie w 100% !! Wyjelas mi to z ust!!!

Gość i swieta racja chmurko
a autorka to chyba najgorszy koszmar mezczyzny

Gość PPPPPPPPPPPPPPPP
autorko czy masz jakis konkretny zawód? czy poradziłabys sobie sama z alimentami? I ile lat ma dziecko, bo po jakims czaie dowodzenie ze syn jest kogos innego nic nie da, jest kilka lat na to, jak sie nie połapał mąz to juz naet jak sie dowie ze to nie jego dziecko to i tak bedzie musiał płacic alimenty

Gość ale sa niektorzy
podli na tej kafeterii, rozumiem ze anonimowiosc daje pocucie swobody ale zeby pisac do kogos " mam nadzieja ze umrzesz w męczarniach szczurze" to jest okropne i bardziej godne pogaerdy niz sytuacja tej dziewczyny....

Ale cyrk!!!! Kobieta zdradza męża. Przyznała że wyszła za niego i jest z nim dla pieniędzy. Ma dziecko z innym, więc okłamuje tegoż męża. I co najlepsze jest zdziwiona że ludzie na forum ją krytykują. A czego się spodziewałaś, pochwał głupia babo? Jezu skąd się biorą tacy ludzie?!!!! Niech ktoś mi to wytłumaczy.

Gość nie znacie zycia...
nie znacie zycia chyba skoro rzucacie kamieniem w autorke.Sa rozni ludzie i rozne przypadki losowe.Latwo osadzac jak sie nie ma doswiadczenia zyciowego.Cale zycie jedna praca,ten sam maz 20 lat.Czyli male wymagania i male horyzonty.Kazdy w zyciu oczekuje czegos innego.Rozne rzeczy kieruja ludzmi i nie osadzajcie nie znajac cudzej psychiki,potrzeb.Mam 40 lat i trzeciego meza.Mieszkalam w 3 krajach ,mam jednego synai .Wierzcie mi ,widzialam roznych ludzi,rozne upodobania ,styl zycia.Poszezmy troche nasze horyzaty nie osadzajmy ludzi na podstawie wlasnego malego podworka

odpowiadam na pytania: mam zawod, obecnie pracuje na pol etatu, ale w kazdej chwili moglabym przejsc na caly, wiec z praca nie byloby problemu. Oczywiscie, ze boje sie rozwodu, podzialu mieszkania, wysokosci alimentow itp. To bardzo ciezka sytuacja i jeszcze do tego dochodzi fakt, ze maz nie wie ze drugie dziecko nie jest jego. Z drugiej strony synek ma dopiero 7 miesiecy, wiec moze lepiej powiedziec mu teraz wszystko, a nie czekac jeszcze kilka lat. Najpierw poradze sie prawnika a potem podejme ostateczna decyzje