Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudynkaaa44

pomocy facet???

Polecane posty

czesc nie wiem co robic...bylam z kims 14 miesiecy w tym czasie chłopak nie wiem czy mnie zdradził twierdzi ze nie ale dwa razy zdarzyło sie ze dziewczyny powiedzialy mi ze pisal do nich chcial sie umowic...jedna mnie "złapała" wybiegla za nami z klubu, płakała powiedziala, że ja odprowadzil po imprezie wzial numer telefonu chcial pocalowac...druga, ze nie wiedziala ze ma dziewczyne, ze poznala go na imprezie, nie pisal do niej, pozniej byla inna sytuacja zrobil impreze na ktorej byly dziewczyny gdzie grali w butelke z pytaniami, pozniej na gg zobaczylam jak napisal do kolezanki " ty nic nie pamietasz" i wyslal calusa- tlumaczyl ze to wszystko zabawa, ze nic nie znaczy. bardzo teraz walczy o mnie chce byc mowi ze chce wziac slub ze mnie kocha, a w moim zyciu pojawil sie ktos sprzed lat ( z ktorym chcialam byc ale on wtedy nie mogl bo probowal odbudowac swoj zwiazek - rozumiem go byl z nia 10 lat) twierdzi ze popelnil blad teraz chce byc ze mna, ze mu zalezy. Mam wybrać? ale co? czy w ogole jest jakis wybór? komu wierzyć? temu z kim bylam rok? moze sie zmieni? nie bedzie klamał? pod wzgledem materaialnym mialabym wszystko, ma rowniez wiele innych wspanialych cech, za ktorego go pokochalam, ale czy klamstwa nie dyskwalifukują go? zreszta teraz jak z nim zerwalam sama utrzymuje kontakt z tym drugim wiec i ja ok nie jestem...moze jestesmy siebie warci? co robic?:(

to nie jest tak ze jestem materialistka ale patrze na wszystko teraz robie liste plusow i minusów ten ktory wymienialam najmniej mnie przekonuje...oczywiscie macie prawo sadzic inaczej nie znacie mnie ale ja tylko chce byc szczesliwa w zyciu ale czy nie bedzie tak ze on mnie zdradzał?

a jak idzie odchudzanie? :)

oczywiscie ze nie wy podejmiecie za mnie decyzje ale pytam tylko was o wasze zdanie i tyle nawet biore pod uwage fakt ze wszystko to jest bardzo subiektywne co opisalam on twierdzi ze te dziewczyny to tylko tak...

nie pakowałabym się w związek z flirciarzem :) nie potępiam Cię za to, co napisałaś o względzie materialnym :D młode dziewczyny myślą, że żyje się tylko miłością... niestety koleżanki - proza życia bywa bardziej brutalna

dzieki dziewczyny z ta kasa to oczywiste nie licze specjalnie na niego gdy nie pracowałam i nie mialam kasy a mielismy isc do kina i powiedzialam ze nie mam pieniadzy to powiedzial ze nie idziemy:P

przecież ona nie napisała, że chce zostać utrzymanką :D

kasa bez znaczenia teraz ale chodzi o przyszlosc o stworzenie domu rodziny itp...zapracowac razem na cos. tylko ze to jest kwestia o ktora mozna zadbac dopiero po spelnieniu warunu pierwszego: milosci, zaufania i budowania zwiazku na czyms dobrym..

ten drugi też nie taki ideał... masz być pocieszeniem po nieudanym związku?

a to tez prawda, wlasciwie teraz to nie wybor miedzy nimi ale czy byc ze swoim chlopakiem czy wybrac samotnosc?

wybierz tego trzeciego :) pytałam jak idzie odchudzanie? :p