Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro id się wieszac

Brak mi smiałości do kobiet

Polecane posty

Gość Jutro id się wieszac

To mój wieki problem Mam 24 lata (dziewictwo straciłem w wieku 17 ) więc niby jestem normalny ........ a jednak nie !!!!!!!!!!! Ale nie o sex mi chodzi bo ten jest mi znany ...... Bardziej mi chodzi o to nie mam kogoś z kim mógłbym pogadac czy coś Ogólnie to chyba moja wina ( a raczej na pewno ) kiedyś byłem inny (dusza towarzystwa) itp ale przez liczne zawody bardzo spadła mi samoocena do tego doszedł mi kompleks nosa ( po wypadku samochodowym) .. Czasami myślę że sie podobam ( czuje na sobie wzrok ale nie jestem pewien czy dlatego że jej sie podobam czy dla tego że jetem jaki jestem .... ogólnie próbowałem jakiś tam serwisów randkowych ( nawet pojechałem do innego miasta dla takiej jednej ale chyba sie mnie wstydziła czy coś przed koleżankami ) NIE WIEM CO ROBIC ...a nie wytrzymam 30 czy 40 lat takiej padaki jaką mi zaproponowało życie więc może po tamtej stronie jest lepiej .....Nawet kupiłem juz w Castoramie fajną nylonowa linke ( wybrałem szarą w kolorze moich oczy i mojego życia .

Gość ladaco
kreska rozwiąże problem

Gość weqweqw
Może za dużo trzepiesz..

Gość klumpa
utrata dziewictwa w wieku 17 lat, to takie normalne?

Gość klumpa
a tak właściwie to ty się rozprawiczyłeś w wieku 17 lat