Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal zaspana

Zna się ktoś na snach???

Polecane posty

Gość nadal zaspana

Śniło mi się, że miałam niemowlę (nie wiem skąd się wzięło). Byłam przez to napiętnowana przez otoczenie, ale bardzo kochałam to dziecko i przez cały czas je doglądałam, i grzałam mu mleko. Raz dziecko strasznie się trzęsło i spadło z wysokości i połamało rączkę. Później byłam w sądzie. Miałam zeznawać w jakiejś bardzo ważnej i tajnej sprawie. Byłam czegoś świadkiem i siedziałam przed salą bardzo się stresując i nie mogąc nic sobie przypomnieć. Wtedy pojawił się jakiś facet i zaczął mnie podrywać. Chciałam go spławić, ale on powiedział, że nic z tego, że jeszcze go zechcę, i porwał mnie prosto z sądu :O Znalazłam się w jakimś ogromnym budynku. W prawie każdym pomieszczeniu przebywali ludzie tego faceta i mieli mnie "pilnować". Mimo to wydawali mi się dobrzy, ale ja się bałam ponownego nadejścia tego mężczyzny. Zaczęłam też rozpaczać, że dziecko zostało bez opieki i że muszę do niego wrócić, i że muszę przecież zeznawać. Wtedy się dowiedziałam, że w sprawie sądowej już wszystko zostało zostawione, a dziecko mi odebrano, bo i tak nie było moje :o Wybiegłam do innego pomieszczenia, a tam była bardzo ładna kobieta, która powiedziała, że pomoże mi napisać moją autobiografię. No i obudziłam się... Sen trochę poryty, ale był pełen emocji.

Gość ladaco
po pijaku mi sie nic nie śni

Gość nadal zaspana
faktycznie śniło mi się to jak byłam pod wpływem alkoholu :D

Gość nadal zaspana