Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro idę się wieszac

Brak mi smiałości do kobiet

Polecane posty

To mój wieki problem Mam 24 lata (dziewictwo straciłem w wieku 17 ) więc niby jestem normalny ........ a jednak nie !!!!!!!!!!! Ale nie o sex mi chodzi bo ten jest mi znany ...... Bardziej mi chodzi o to nie mam kogoś z kim mógłbym pogadac czy coś Ogólnie to chyba moja wina ( a raczej na pewno ) kiedyś byłem inny (dusza towarzystwa) itp ale przez liczne zawody bardzo spadła mi samoocena do tego doszedł mi kompleks nosa ( po wypadku samochodowym) .. Czasami myślę że sie podobam ( czuje na sobie wzrok ale nie jestem pewien czy dlatego że jej sie podobam czy dla tego że jetem jaki jestem .... ogólnie próbowałem jakiś tam serwisów randkowych ( nawet pojechałem do innego miasta dla takiej jednej ale chyba sie mnie wstydziła czy coś przed koleżankami ) NIE WIEM CO ROBIC ...a nie wytrzymam 30 czy 40 lat takiej padaki jaką mi zaproponowało życie więc może po tamtej stronie jest lepiej .....Nawet kupiłem juz w Castoramie fajną nylonowa linke ( wybrałem szarą w kolorze moich oczy i mojego życia .

nylonowa chyba nie utrzyma ciężaru (chociaż zależy jakiej grubości) nie wygłupiaj się, na wieszanie zawsze jest czas :D młody jeszcze jesteś

Wytrzyma wytrzyma ((

Gość dlaczego tak igrasz
z losem.Los potrafi sie mscic.Jesli zrobisz to ok.Ale jesli nie, wyjdziesz na ulice i bedzie wypadek, obetnie Ci nogi i nawet powiesic sie nie bedziesz mogl , bo technicznie bedziesz mial trudnosci.Nos mozna zoperowac, robia cida.Jak nie masz pieniedzy to staraj sie przez fundusz, w sytuacjach szczpeczacych wyglad -zaplaca.Poza tym , czy brak kobiety to dramat.Bez nich tez mozna zyc, gorzej ale nie umiera sie z tego powodu.Lepiej bez , niz znalezc kobiete jak ta , ktora opisuje jak ma dziecko z kochankiem, a poszlo na konto meza.Chlopie, jak depresja marsz po leki.Przebuduj swoje myslenie a sznurek oddaj matce , bedzie miala do wieszania ubran po praniu:-P

Ogólnie to właśnie chciałbym miec wypadek tylko taki po którym było by raz na zawsze ( trochę załuje że z tamtego wyszedłem ) bo z tą lina to boje sie że nie dam rady

skup swoją energię na innych rzeczach, nie rozmyślaj o swych niepowodzeniach, zajmij się czymś co Cię interesuje... może i kobieta się znajdzie?

Gość Krak_owianka
Kolejny wariat. Myślisz, że kobiety lubią desperatów ? Zajmij się czymś, zadbaj o swoje życie, no i wyjdz do ludzi, bo biadoleniem na forum nic nie wskórasz.

Gość dlaczego offermuś
jest taki okropny ?

Gość dlaczego tak igrasz
wiesz co ?Pierdolicie Hipolicie.To tak jak z moja babcia.Caly czas biadolila, ze zycie powinno sie juz dla niej skonczyc, ze ma dosyc wszystkiego, chorob, dziadka.A na prosbe - babciu, wlaczysz pralke? - a co Ty dziecko, zeby mnie prad zabil! Wdzisz , tak to jest z tym zyciem. Jestem kobieta, juz naprawde na kafe stara.Ale powiem Ci jedno .Czlowiek moze zyc sam tez.Jest to trudne.Ale uwierz, nigdy tez nie wiadomo, kiedy los z nienacka sie zmienia.Na lepsze, bardziej dojrzale, pelniejsze.Masz dosc?Wez zwierzaka z schroniska.Kochaj go.Otocz opieka.Niech nie ma smutnych oczu.Ja tak odkupilam pieska z hodowli.Byla biedna, zaglodzona, chora. Uciekala przed ludzmi, chowala sie do szafy. Ale to cudowna przyjaciolka.Bylam bardzo ciezko chora, chcialam umrzec.Swiadomosc, ze mojego pieska moze znow spotkac ten sam los, motywowala mnie do walki. Dzis jestem w dlugiej remisji.Zyje, smieje sie, chwytam zycie garsciami. Mojej psiej przyjaciolce- dziekuje.

Gość po co go odwodzicie od tej
decyzji, a niech sie wiesza, kogo to obchodzi 😴

chyba masz racje ( ch* kogo to interesuje nie potrzebnie tu pisałem ) Jade jutro w delegacje ....chyba sobie poszaleje na szosie.... ( i nie pisałem tu żeby kogoś znalesc poprzez biadolenie na forum )

Gość dlaczego tak igrasz
ooooo.To nie feir.Mnie to interesuje.Dlaczego tak jestes egoistyczny?

Gość o jacie krece
przestan !!!! kazdy w zyciu mial takie dylematy jeszcze troche i cos sie zmieni uwierz mi poznasz w koncu jakas fajna dziewczyne glowa do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o jacie krece
tylko haslo siedz w kacie a znajda cie jest z epoki prababek wiec wyjdz do ludzi idz z kumpami na impreze obowiazkowo co tydzien nie raz bo raz nie wystarczy ;) rozkrecisz sie nawet nie zorientujesz sie kiedy i nabierzesz tej smialosci a wtedy sam zobaczysz ze niepotrzebnie sie zalamywales ale tak jest jak sie unika ludzi

Gość wesoła mary annn
nigdy nie wiesz, co przyniesie juro! :)🌼 czasem warto żyć dla promieni słońca, dla jego blasku, ktory odbija się w tafli wody w jeziorze.. dla szumu wiatru w polu, dla białych obłoków na błękitnym niebie.. dla tego zapachu, który pojawia się przed burzą, gdy krople deszczu spadają na gorący asfalt! :) dla śpiewu ptaków, dla bąbelków odbijających się w szklance z napojem gazowanym :D dla miliona gwiazd na niebie, dla każdego uśmiechu, ktorym obdarowują Cie inni.. czasem warto żyć dla marzeń. jeśli odejdziesz, sprawisz ból swoim najbliższym i narazisz ich na wydatki związane z pogrzebem. - też kiedyś myślalam o śmierci.. ale świat jest zbyt piękny, żeby go opuszczać.. :) tym bardziej, że wiosna idzie! :D

W sumie to liczyłem na jakieś konkretne rady ale widzę że sam farmazon bo nie wiem co mam jeszcze robic niby uprawiam dużo sportu nie unikam ludzi mam sporo koleżanek w pracy ...ale jak sobie pomyśle że będe obiektem ich drwin po tym jak podejdę i zaproponuje wspólną kawę czy coś to aż mnie krew zalewa .......

Gość teraz to juz pojechales
po bandzie.Jaki farmazon?Chlopie , przeciez nikt Ci w glowie nie przestawi myslenia i strachu przed kobietami nie zlikwiduje.Sa tez kobiety niesmiale, malo wierzace w siebie.Szukaj u takich zrozumienia .Moze szukasz wsrod takich pewnych, przebojowych.Takie kobiety maja bardzo duze wymagania.I przebieraja.Moze nie w tej lidze szukasz swojej kobiety.

Gość no to się powieś
i już :o