Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammer

buty

Polecane posty

Gość oj oj oj /
Jesli koniecznie chcesz te buty to je kup. Ale moim zdaniem cos takiego kompletnie nie nadaje sie do slubu!!!! :O Duzo lepsze były by jakies pantofelki na malutkim obcasie a nie takie ciapciaki:O

Gość timikimi
a widzialam w wielu sklepach balerinki na minimalnym podwyzszeniu i byly do szpica - juz pewnie predzej by pasowaly bo te nie bardzo;/

Gość sammer
timikimi te balerinki bardzo fajne!!a naprawde nie chce butow na obcasie.Moj narzeczony ma 175 cm ja 180cm i jak dodac te nawet 3 cm to bedzie prawie 10cm.to juz bedzie sporo i bedzie widac.Mi ta roznica ogolnie nie przeszkadza,ale moje te ciotki i ich uszczypliwe uwagi..... juz wczesniej jak chodzilismy na jakies wesela i inne rodzinne imprezy to wytykali go od kurdupili i mowili zebym zmienila faceta na wyzszego bo on do mnie nie pasuje bo jest odd mnie nizszy.

Jeśli baletki - to koniecznie z białą podeszwą, te pokazane powyżej (z czubkami) są nawet ok, choć uważam, że buty na niewielkim obcasie byłyby zdecydowanie lepsze. A kwestię bardziej płaskiej fryzury przemyślałaś? Moze lepiej zrobic płaskie włosy i maleńki obcasik niż puszystą fryzurę i baletki?

Gość sammer
ja nie lubie puszystych fryzur myslalam o plakiej fryzurze.fakt na obcasie noga nawet lepiej wyglada(lydka) ale ja watpie ze znajde buty na "kaczuszce" zreszta takich obasow nie lubie

Gość kolejny raz to samo
śmiej się z ciotek że takie kurduplowate porosły. jeśli narzeczonemu to nie przeszkadza to się nie przejmuj. kolega ma żonę, która sie schyla zeby go w czoło pocałować a tak szczęśliwej pary dawno nie widziałam

Gość iiffoonnkkaa
nie słuchaj innych, balerinki t świetny pomysł, bedziesz miec pewność wygody. Ja też się nad nimi zastanawiałam, ale mam pożyczaną suknie od kuzynki i jest troche za długa i chcac nie chcac musiałam kupic buty z obcasem, ale baleriny tez kupie jakby czasem pierwsze buty zawiodły. Kiedyś w deichmanie były takie koronkowe z kokardką. Po prostu cudeńka, ale byłam ostatnio i nic nie ma ciekawego, moze na wiosne bedzie jakis wiekszy wybór. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość daiaaaiaannnnna
mam dokladnie ten sam problem co ty autorko. i tez szukam balerinek, przeciez pod suknia i tak ich nie widac wiec niekt nie zobaczy co masz za buty, a po za tym chyba nie ma wygodniejszych butóww

Gość sammer
daiaaaiaannnnna masz racje :)

Gość daiaaaiaannnnna
jak znajdziesz jakieś ładne białe balerinki to wklej linki. Bo tych z początku nie moge otworzyc. Ja potrzebuje jeszcze jednych w rózowym kolorze na poprawiny

Gość sammer
asiamm niestety nie podobaja mi sie żadne.Wąskie noski :(

jest wiele bez wąskich nosków, a bardzo eleganckich płaskich:) poszukaj może gdzieś na bazarkach...??

A ja tez jestem wyzsza od meza :D o 5cm !!! :D I na slubie mialam malutki obcasik, ale ze wzgledu na to ze na obcasach nie umiem chodzic :P Ale jakis czas temu kupilam niezle obcasy i bylismy na weselu starszymi pomyscie jak to musialo fajnie wygladac ja wyzsza od meza o prawie 15cm... Nie mamy kompleksow... W lozku wszystko sie wyrowna :P

Gość wima
asiamm; gdzie dostane te buciki z 1 linka?

a pojęcia nie mam:) poszukałam w googlach, w grafice:) wstukaj sobie buty ślubne płaskie czy na bardzo małym obcasie;) powinno wyskoczyć takie zdjątko

Gość sammer
asiamm ja butów na bazarach nie kupuje,kiedyś kupiłam pani bardzo zachwalała że są dobre przy pierwszym wyjściu rozleciały mi się.a jużnic nie powiem jak w takich butach noga śmierdzi jak sie taki bucik zdejmie fuj...

jak dla mnie buty ślubne są na 1 raz.... bo są białe i od razu skreślone, dlatego wole wydać na mnie mniej

moim zdaniem te baleriny są ok tak naprawdę butów i tak nie widzac praktycznie przy dłuższej sukni więc nie przejmowałabym się nimi tak bardzo ;)