Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help!!!

brak akceptacjii i zrozumienia

Polecane posty

Gość help!!!

mój chłopak nie pozwala mi robić tego co robie...uprawiam sport.Zabrania wyjeżdzać mi na zawody,a gdy już to robie zaraz mnie zostawia i mówi,że mam szukać innego...po jakimś czasie daje mi "drugą szanse" i każe sie starać i mówi,że to ja wszystko zepsułam...co mam zrobić??

Gość Słowo Prawdy
Zaraz tu nadciągnie stado kafeteriuszek, które będzie Ci pisało, że zostawić go ;)

Gość poszukać innego
który nie będzie odgrywał Pana Boga karającego

Gość poszukać innego
Słowo Prawdy, może i jestem jedną ze stada, ale nie wyobrażam sobie by PARTNER ograniczał mnie w rozwoju - czy to umysłowym, czy fizycznym na dodatek, by się wywyższał moim kosztem co prawda, siebie w roli tłumaczącej się ze wszystkiego ofiary tez nie bardzo wyobrażam :D

Gość Słowo Prawdy
poszukać innego -> Powiem Ci szerze, że ja też mam mieszane uczucia i w takiej sytuacji najprostszym rozwiązaniem wydaje mi się odejście (ale to wcale nie jest takie proste).

Gość poszukać innego
a kto powiedział, że nasze życie będzie proste? :) tu nie chodzi o to CO akurat teraz zabronił i czy TO jest aż tak ważne i czy ważniejsze OD NIEGO, tylko o to, że w ogóle rości sobie do tego prawo... po czym może iść system nagród i kar, a życie zamieni się w piekło z ciągłym dostosowywaniem się i ciągłą frustracją, że NIE NADĄŻA SIĘ DOSTOSOWYWAĆ!!, bo - wiadomo - wymagania rosną, jak apetyt w miarę jedzenia

Gość help!!
dzięki:*

Musisz poważnie z nim porozmawiać i ustalić zasady partnerstwa. Nie jesteś Jego własnością i nie może dyktować Ci takich warunków. Szacunek zarówno do siebie samego jak i drugiej strony to podstawa.Myślę że On czuje się troszkę zaniedbany przez Ciebie skoro wyskakuje z takimi stwierdzeniami.

Gość help!!!
a może mnie juz nie kocha:(