Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiabhs

Oddałam dziecko a on ma pretensje

Polecane posty

Gość Asiabhs

Zaszłam w ciaze w ostatniej klasie liceum i oddałam dziecko do Domu Dziecka , nie bede opisywała dlaczego , bo w sumie co za różnica.Chodzi o to ,ze teraz ojciec dziecka sie o tym dowiedział od mojej siostry i nachodzi mnie , wydzwania , robi awantury , chce szukać tego dziecka. Nie wiem po co , było mineło , a on sie zachowuje jak jakiś desperat:O Przeciez dziecko ma juz pewnie nowych rodziców , bo minał ponad rok , oboje studiujemy , ja na pierwszym roku , on na czwartym , po co mu to dziecko?:O

Gość somebody well known
mam nadzieję, że dostaniesz raka mózgu i umrzesz w niewysłowionych cierpieniach :)

Jeśli wpisalas że ojciec jest nieznany, a tak było, bo inaczej potrzebna by była jego zgoda, to nie ma żadnych praw do tego dziecka!

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam nadzieje ze to prowo i takie france nie istnieja ......:o

Dajcie spokój. Lepiej że urodziła i zostawila dziecko do adopcji niż miałaby wyskrobać, albo zostawić pod śmietnikiem.

Gość i dobrze
wczesniej sie nie interesowal, pobzykal zostawil teraz dziecko chce miec zasrany tatus.

mówisz o tym dziecku jakby to była zabawka, jeszcze będziesz żałować tego że oddałaś je

Gość bfedsddf
ktoś chce usunąć ciąże to linczują czemu usnęła , że lepiej oddać do domu dziecka.. ktoś oddaje, i znowu jest linczowany.. dewoty, jak daje słowo..

rozumiem ,ze jak zaszlaś w ciażę - to nic o ciaży nie powiedzialaś facetowi - urodziląs dziecko , o którym nic nie wiedział , oddaląś do adopcji - a teraz ojciec dziecka sie o tym wszytstkim dowiedzaił ?

Gość amelka23amelka
Zmień swoje życie erotyczne ! Wejdź na dyskrecja.pl i odmień je na lepsze