Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mija...

Dom i życie.

Polecane posty

Gość Mija...

Witam.Mam taki problem.Odziedziczyliśmy z mężem dom po dziadkach na wsi.Ja całe zycie mieszkałam w miescie a teraz nie moge sie przyzwyczaic do tego zycia na tym koncu swiata.mieszkamy tu juz ponad 5 lat a ja nadal czuje sie tu jak na obcym nic mnie nie cieszy mam juz dosc wszystkiego najchętniej zostawiłabym wszystko i uciekła stąd. za to mąz jest zachwycony domem i nie ma mowy o sprzedazy.przez ten cholerny dom miedzy nami nie układa sie najlepiej ciągle sie kłocimy nie rozmawiamy ze sobą bo my to juz nie umiemy rozmawiac moze tylko o pogodzie. ja bym chciała zacząc wszystko od nowa z dala od ciotków i wujków bo tu wszyscy wszystko wiedzą zyją naszym zyciem a ja bym chciała miec to wszystko tylko od swieta a nie na co dzien jaki dywan kupic czy wybrac kolor sciany, tu po prostu nie ma nic mojego tylko rodziny.tak mi sie mazy mieszkanko w zamian , ale jak tu przekonac meza on niezostawi tego domu bo on lubi takie zycie a do tego rodzina mu nie pozwoli go sprzedac a niby on jest nasz . Ja mam juz poprostu dość wiac czy wyczymywac.moze ktos miał taki problem i mi pomoze.z góry wielkie dzieki!!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować