Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodko_gorzki

Pomocy! za 2 godziny randka a ja...

Polecane posty

a ja nie wiem za co się złapać.. Zaprosiłem ją do siebie. Na co zwracacie uwagę? Kurz, bałagan? Dostałem kalendarz z najfajniejszymi tyłkami. Zdjąć? :D

Zdejmij :) Odkurz, wytrzyj kurze, wywietrz mieszkanie, zaopatrz się w coś do jedzenia i picia :p

Gość przed wszystkim zmien
posciel :P

nie, ale centymetrowy kurz zauważam :D po szafkach nie grzebię, ale są tacy,którzy to robią :p

Pościel zmień ;) Nawet jeśli nie planujesz korzystać :) I zadbaj żeby ciuchów do prania nie było widać :P Naczynia pozmywać, odkurzyć, no i kurze zetrzeć - nie musi być błysk bo byłoby to nienaturalne wręcz, ale żeby było tak no... czysto :)

I jeszcze jak masz to takie coś zapachowego do kontaktu (ladnie pachnie), albo świeczki czy podgrzewacze zapachowe, albo olejki (ale to wszystko schowaj zanim przyjdzie ;) ).

i wywietrz porządnie mieszkanie

Gość randka w domu
a co niestac cie bylo na miasto?

Gość a ja odradzam świeczki
zapachowe, kadzidełka czy inne olejki. Różni są luzie i jedne dziewczyny to lubią a inne nie znoszą. Jak ja bym weszła do domu gdzie cuchnie tym czymś to po pół godziny musiałabym wyjść bo ból głowy murowany

Gość daphne 20
nawet nie tylko zdejmij ten kalendarz ale i wywal bo jak ona go kiedys odkryje to moze juz potem zle o tobie myslec :P

ja tez odradzam, dlatego mowie, ze powinien nore dobrze wywietrzyc, zeby nie smierdziało samcem ( bez urazy ) ani zadnymi swiecami- swieczkami to sie mozna pozniej razem bawic, no i lepiej wieczorem , a nie po południu

randka w domu a co niestac cie bylo na miasto? pogoda angielska - leje i wieje. rozmawialismy wczesniej o tym filmie, mam go wiec ja zaprosilem. pewnie i tak nie bedziemy go ogladac, tylko rozmawiac. na miasto przyjdzie jeszcze pora.

''za 2 godziny randka'' Chyba Cię wystawiła, bo minęło już 2 godziny, a jej dalej nie ma sądząc po tym, że siedzisz przy komputerze :P

Gość spokojna prawie zawsze
cos nie widac dziewczyny

Gość hahahaha masz racje mp3
:D

zaokrągliłem do pełnej godziny. jeszcze 10 minut. btw. takie sprzatenie to jak silownia. ;) nie rozumiem co jest złego w kalendarzach z tyłkami. albo modelkami w bikini? po to ktoś je robi, aby u kogos one wisialy. nie?

Milej radki, slodkich caluskow, przyjemnego przytulania!

Gość
ja bym nie chciała żeby mój chłopak miał ścianie kalendarz z tyłkami... niech patrzy ma moją a nie na inne :D napisz jak minęła randka ;)) czekamy ;d;d

majac taki kalendarz na scianie przekazujesz zle sygnaly...oznacza to,ze zwracaszs duza uwage na cielesnosci przede wszystkim tacy kolesie kojarza mi sie z takimi,ktorym glowa lata latem na ulicy. zastanow sie jakbys sie poczul jak przychodzis do laski,a tam kalendarz z kolesiami z kaloryferami,opaleni,pod slipkami widac duze fiuty...i tu ty,blady,chudy...kobiety wlasnie tak porownuja

dokladnie.taki kalendarz mowi baaaardzo duzo o tobie.ja wole z kolesiem,ktory mowi "ale ma ladny usmiech,mila dziewczyna",niz "ale dupa"

Nie widac autora.

A jakbyś się poczuł wchodząc do niej do pokoju i widząc kalendarz z roznegliżowanymi facetami? ;>

Gość bojabojaboja
A ja mam na ścianie półnagich panów na kalendarzu z Cosmopolitan. Mało tego sama sobie ten kalendarz kupiłam, a jak mój facet zobaczył to wywrócił oczami, a potem siedział patrzył aż w końcu podszedł obejrzał i stwierdził, że nic ciekawego i, że po zimie też tak będzie znów wyglądał:P No i rzecz jasna ja bym nie miała nic przeciwko temu, żeby niego wisiały nawet całe nagie panie, byle nie były to zdjęcia wulgarne, ale jakieś fajne akty czemu nie. Sama chętnie bym pooglądała:)

Ja jak zaprosiłem dziewczyne do siebie na jakis film heh to tez tak sprzatałem, ale problem w tym ze wszystko wzucałem do szawy i w połowie filmu cos w szawie sie przewruciło i otworzyła sie szawa i wszystko rzeczy spadły na podłogę heh normalnie niewidziałem co powiedziec heh masakra

Gość bojabojaboja
dobre:) ja bym się śmiała pewnie i powiedziała, żebyś się nie przejmował;]

Gość zostaw ten kalendarz na sciani
scianie! Czlowieku,jestem kobieta i nawet wlasnemu facetowi taki kalendarz bym kupila. I podobalo by mi sie jakby nowy facet taki mial!Wez nie wyglupiaj sie!ja chce autentycznego faceta a nie ktory udaje!Lubisz kalendarz to zostaw!A po za tym nie przeszkadza mi to jak facet przywiazuje uwage do cielesnosci!

Wieszanie kalendarzy z gołymi tyłkami jest głupie, to jest moje osobiste zdanie, ale faktycznie w zwiazku chodzi o to, żeby być sobą - jeżeli dziewczyna ma takie poczucie humoru i lubi kolesi, którzy wieszają sobie gołe cycki na ścianie, to ok :classic_cool: Gdybym to ja przyszła do faceta, zwróciłabym uwagę na taki ogólny porządek: pościeraj kurze, przewietrz mieszkanie, pościeraj jakieś zaschłe plamy z piwa i jedzenia, o których dawno już zapomniałeś :classic_cool: Poza tym miej cos na poczęstunek, nie ma nic bardziej wkurzajacego jak facet, który zaprasza dziewczyne, a potem otwiera pustą lodówkę mając nadzieję, że nie jest ona głodna, a jak robi herbate, to również ma nadzieję, że nie słodzisz, bo w jego cukierniczce łyżeczka chrobocze już o dno... Niestety znam taka historie :classic_cool: