Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzukaiCzyk

Jakie bedziecie mieć zaproszenia?****

Polecane posty

Gość CzukaiCzyk

Dziewczyny pochwalcie się:) I czym sie kierowałyście? Zastanawiam sie juz nad kupnem ale dokładnie nie wiemy jaki kolor bedzie naszym motywem;) dlatego też zastanawiam sie nad samymi białymi..:/ nie wiem narazie pojęcia nie mam a chciałabym juz pomału gromadzic to wszystko;)

Gość Dagmara78
Ja szukałam czegoś co będzie trafiało do każdego, polecam jum.pl - zaproszenia z górnej półki cenowej - jednak adekwatne do oczekiwań. Czeka się długo bo około 3 tygodni ale warto!

Ja sobie sama zaprojektowałam i wydruki zleciliśmy w drukarni ma to dokładnie co chciałam i niepowtarzalne.

Gość abcdeefg
jejku, te zaproszenia na jumi.pl są strasznie drogie (kilkanaście złotych za sztukę). Czy nie da sie taniej?

O też polecam Jum, my co prawda zdecydowaliśmy się na zaprojektowanie zaproszeń bo potrzebujemy indywidualny projekt ale jakbym miała kupować gotowe to jum brałabym pod uwagę. :) Fajne mają też deco studio design http://decostudio.pl/ wypuścili ostatnio nową markę ready to invite i tam są całe kolekcje w naprawdę niskiej cenie. Dla ludzi wolących klasykę polecam Cartalie.

Gość tak jest hoh
i tak po slubie w koszu laduja

ja miałam najtańsze zwykłe samemu się wpisywało dane z. imiona , gdzie kiedy i to wszytko za sztukę 1,2 zł nie wydziwiłam bo i tak wyląduje w koszu a płacić po 5 zl za jedno zaproszenie to przy 100 trochę już wychodzi