Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona mama

tesciowa przylapala nas na seksie

Polecane posty

Gość zawstydzona mama

tesciowa przyszła na nasze pietro kiedy my akurat baraszkowalismy... na szczescie drzwi byly zamkniete do sypialni ale troche uslyszala... bo szybko zbiegla na dol... kuzwa wstyd mi jak cholera ;/

Wstyd to krasc :) normalne,ze mlodzi ludzie sie kochaja.gorzej jak ty bys tesciowa nakryla na baraszkowaniu:)

Gość forumowiczka87
bezczelna!!!!!!!!!!!!!!! jak może bez pytania do was włazic ,ja to strasznie sie wkurzam jak słysze takie cos,ze łązi po pietrach ,kiedy wy chcecie byc z pewnoscia sami.....

Gość zawstydzona mama
no ale jakos glupio mi z nia teraz rozmawiac... a ona jeszcze z tekstem ze jej sie zelazko spalilo i dlatego leciala do nas na gore;/

Gość forumowiczka87
Twój mąż też nie wykluł się z kapusty:)

Gość zawstydzona mama
no niby nie:P

Gość uupuup
a tesciowa wnuki chce miec ? no to innego sposobu nie ma :D

Gość babababb
Pewnie CI głupio, ale w końcu ona wie na czym to polega - bo by nie było Twojego męzą na świecie. Najwyżej wzbudziłaś w niej miłe wspomnienia;)

Gość elis 79
uwazam ,ze maz powinnien jej zwrocic uwage ,ze gdy do was przychodzi to ma pukac itp....a swoja droga to jej powinno byc glupio

Gość DrMengele
Nie ma nas-was, chyba ze maja akt wlasnosci na piętro.

Gość ide gotować rosół :)
Moja teściowa byla lepsza. Weszła do naszego pokoju jak akurat "zajmowalismy się sobą" i szybko zamknęła drzwi. A potem wyjechala do mojego męża z tekstem, że : " takie rzeczy to robi się w nocy"....a byla może 21 .Nauczyla się pukać jak drzwi byly zamknięte. Na szczęście już z nią nie mieszkamy:) Też mibyło głupio , ale życ trzeba dalej. Największy ubaw miał z niej teść :)

Gość Basieńka rok po slubie
a teraz sobie wyobraź że w walentynki zostawilismy córeczkę u teściów i poszlismy do kina. mieli ją przyprowadzić o 20.00. my o 18 byliśmy już w domu, sami no to ostra akcja. po chwili (była 18.40) zaczęłam czuć że zaraz dojdę, orgazm zbliżał sie wielkimi krokami, zostało mi do niego może 5, może 3 sekundy i nagle... drzwi do domu się otwarły (tesciowie mają klucze) i usłyszelismy "jesteście juz??? przyszlimy napalić wam w piecu..." popłakałam zsie z nerwów, oni wyczuli z przedpokoju co i jak i szybko- "a to sobie napalicie, lecimy" a taki był cudowny dzień....

Gość Basieńka rok po slubie
nie rozumiem czemu "mamusie" nie rozumieją że nasze mieszkanie to NASZE mieszkanie i klucze mają po to, by w razie wyjazdu kwiatki nam podlewac :O a teściowa notorycznie wchodzi sobie do nas jak do siebie. już jej zwróciłam uwagę raz ale nie chuja nie rozumie...:O

Gość uupuup
jaki widzisz problem? ja bym kazala meżowi wymienic wkładkę w jednym z zamków i po problemie.

nie martw się, teraz bedzie uważała :)) powieście na schodach dzwoneczki, żeby o nie zachaczała ;P a tak na serio to bedziecie się z tego jeszcze śmiac, to ludzka rzecz, udawaj teraz że nie ma tematu, albo zacznij nawiedzac teściów jak poczujesz że im też się coś szykuje, bedziecie kwita, i ona poczuje jak to jest

Gość babababb
Zawsze to lepiej być przyłapanym przez teściową niż dziecko:)

najgorzej być chyba przyłapanym razem z chłopakiem przez ojca swojego :)) a też się zdaża

Gość babababb
Basieńka, to Twoi teściowe dali do pieca:). A tęsciowa "idę gotować rósóŁ"powinna jeszcze dodać, ze takie rzeczy w nocy, pod kołderka i w koszuli nocnej;)

Gość likto34
a nas przylapala babcia meza,z ktora mieszkalismy krotko Zajrzala nad ranem uchylajac drzwi a my...w pozycj 69 :( Nie moglam jej potem spojrzec w oczy:( To osoba po siedemdziesiatce A maz sie nie przejal:) Mi do tej pory na samo wspomnienie jest glupio... Babcia udawala,ze nic sie nie stalo Ale widzialam ,ze jest wstrzasnieta..:(

ludzie, zamykajcie drzwi do sypialni, a jak nie ma zamka to zawsze można wyjąć klamkę ;)

Gość ccc - to dla mnie
jak mieszkaliśmy z teściami to ja podkładałam szafkę pod drzwi , w razie gdyby teściom nagle bez pukania zachciało się do nas zajrzeć :D

Gość my mieszkamy z moimi rodzicami
i oni bardzo rzadko przychodzą do nas na górę a jak już coś chcą to pukają w rurę od centralnego ogrzewania - taki dyskretny i nowoczesny sposób zakomunikowania że coś chcą od nas ;)

Gość zawstydzona mama
ten dom kupiony jest wspolnie... mamy osobne wejscia tyle tylko ze maz zapomnial zamknac na dole... az zal pomyslec czego ona sie musiala nasluchac...

jej powinno być głupio a nie wam.....niech się cieszy że syn z żoną dobrze żyje :D gorzej jakbyście kurwami rzucali do siebie a ona by przylazła :P a seks to sama radość :D

Gość ftgyui9o0
Hahahaha a ja sobie przypomniałam jak kilka miesięcy temu moja mama weszła do naszego mieszkania ( zapomnieliśmy drzwi zamknąć ) i zobaczyła jak siedze na moim Męzu okrakiem i on mi piersi pieści ustami :D Nasz maluszek spał i chcieliśmy sytuacje wykorzystać :P Ale my się nie zawstydziliśmy :D Kupa śmiechu była :D Moja mama to wspaniała, luzacka kobieta :D

Gość zawstydzona mama
już jednego ma... i fakt ze ciagle mowi o kolejnym:P ciagle aluzje ze ja sie zle czuje ( szkoda ze biedaczka nie wie ze mam spirale)

a czego sie tu wstydzić ?? seks jest normalna sprawą w życiu i nie widze powodu do wstydu a jak sie mieszka z tesciami / mamami to nie raz was jeszcze usłyszą

ja rok temu też się wstydu najadłam kiedy teściowa i ciotka chciały pooglądać moje i męża zdjęcia po powrocie z wakacji. Mąż włącza kompa, otwiera folder ze zdjęciami, jedno drugie trzecie zdjęcie z pięknymi widokami itp, a następnie cała seria ze mną nago jak się zabawiamy :) Mąż zamiast to wyłączyć lub sofnąć to w panice przeleciał przez wszystkie te zdjęcia aż do końca.

Gość zawstydzona mama
no wiesz seks to jeszcze nic ale najgorszy byl tekst "spuscisz sie we mnie" totalna masakra...