Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona mama

tesciowa przylapala nas na seksie

Polecane posty

Gość m mój Boże co za wstyddddd
Nas nie przyłapali nigdy teściowie ale za to brat Męża ! Jak jeszcze nie mieszkaliśmy razem i nie byliśmy małżeństwem to urządzaliśmy sobie schadzki raz u mnie, raz u chłopaka. Któregoś dnia pytam, czy napewno zamknął drzwi na klucz. Tak owszem, nie masz co się stresować maleńka :D No to my śmiało zaczynam grę wstępną, nie wchodzimy pod kołderkę bo i po co ;) Akurat pieściliśmy się oralnie w pozycji 69 a tu pukanie dop drzwi. Chłopak krzyczy - zjeżdzaj młody ! i kontynuujemy :D Za chwilę po cichutku otwierają się drzwi czego nie zauważyliśmy. Wchodzi brat i nie wiem jak długo stał i widział mój wypięty w całej okazałości tyłek :O Boże jako obciach !!!! Jak już go przyuważył mój chłopak to zepchnął mnie z siebie tak gwałtownie, ze spadłam na podłogę. Zobaczyłam szwagra i wrzask na pół domu !!! Dobrze, ze teściowa była w pracy a teściu u kolegi bo napewno by przybiegli zobaczyć o co chodzi !!! Dziś minęło dobrych kilka lat od tamtej sytuacji. Ale mi na samą myśl, co widział mój szwagier wchodzi burak na poliki ! Mąż i szwagier się z tego śmieją !