Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka aa

podoba mi się facet... platonicznie. czy to normalne?

Polecane posty

Gość kaczka aa

mam 20 lat, potrafie sobie wyobrazic seks z roznymi facetami, wrecz kreci mnie to. z moim bylym, z innym z ktorym sie spotykalam... a w tym wypadku w ogole sopbie tego nie wyobrazam.. nawet nie umiem sobie wyobrazic nas podczas pocalunku. jest przystojny, podoba mi sie. nie wiem z czego to winika.. moze z tego ze czuje podswiadomie ze nic by z tego nie bylo? ze raczej ja bym mu sie nie spodobala?

Gość pff...
? to teraz wyjaśnij mi to, jakie to jest! Myślisz o nim, czyli tak właściwie to o czym myślisz? skoro nie o całowaniu i seksie. o dotykaniu? o czym?

Gość Seniorrro
WTF?? Przyznam szczerze, że dziwna sytuacja. Postrzegasz go jako anioła, czy co?

Gość tryton...
kkaczkaaa aale ty niehigieniczna jestes!:P wiesz!!

Gość kaczka aa
wiem ze to dziwne... sama nie wiem o czym... w ogole sobie nie wyobrazam nas razem mimo ze koles naprawde mi sie podoba. nienormalna jestem!

Gość kaczka aa
czy ze mna wszystko w porzadku...?

Gość alicja z krainy duchów
podoba ci sie tylko zewnętrznie...ale do niego nic nie czujesz uważam,że to normalne :)

Gość kaczka aa
czemu podszywacie sie .Nudzi Wam sie.Wstydze sie sie nawet rozebrac sie w myslach go.Choc jego meskosc tak mnie drazni.Wczesniejsi partnerzy mogli bawic sie mna jak pileczka.Uwielbiam eksperymenty lozkowe a tu.Blokada jakas czy co?

Gość uaaahahahaaa
heheh, widze ze facet cie zaczarowal. to jest to do czego wielu dązy. w nastepnym atapie, jak dobrze to rozegra, to staniesaz sie jego niewolnica.

Gość kaczka aa
łał,... jasnowidz... skad wiedziales? wlasnie tak jest.. on niezle sobie ze mna pogrywa...

Gość kaczka aa
23:02 podszyw, zupelnie bez sensu,,,

Gość uaaahahahaaa
bom zly, niedobry i tez tak robie :P

Gość uaaahahahaaa
i do tego chapie kolegom. oni tez to lubiom.

Gość kaczka aa
no to fajnie, ja tez to lubie

Gość kaczka aa
Piszcie prosze.Moze zaczernic nik? Tak bardzo bym chciala powtorki wczesniejszych uniesien, doznan, figlowania w lozku.Jestem bezpruderyjna dziewczyna.Tylko jak pozbyc sie tej blokady.Macie pomysly.

Gość uaaahahahaaa
widze ze komus sie tu nudzi. same podszywy. a moze to nie blokada tylko, szacunek, nie wiesz jak koles by na to zareagowal?

ja nic nie pisalam o blokadzie, to podszyw. a czy szacunek? nie, raczej nie o to chodzi... mysle ze swiadomosc ze nawet jesli poszlabym z nim do lozka, to bez zadnych uczuc z jego strony.

Gość kaczka aa
szacunek?Chyba nie o to chodzi.Mysle, ze zbyt jestem nakrecona na seks i to dlatego tak sie mi zrobilo.

Gość kaczka aa
mam rozdwojenie jazni?Obled?

A co wolisz na widok każdego fajnego miec chcice czy jak? Przestan. Szukasz sobie problemów.poznaj bliżej go i blokada zniknie jesli zobaczysz ze moze on sie jednak moze zainteresować. A jak nie to przestan o nim tak myśleć po prostu.

Gość kaczka aa
dobrze wam wszystkim mowic.Wy macie seks na codzien, ja wczesniej tez.Namietna jest bardzo.Moze z ta blokada do psychologa pojsc?

Gość kaczka aa
kaczusia to podszyw.Nie moge -pod pomarancze czarny podszyw.Ja pierdziele.Tu powariowali wszyscy.