Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobicco

PROSZĘ O POMOC,RADY,PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość corobicco

studiuje dziennie, 1 rok w domu mam bardzo nieciekawa sytuacje, duzy problem z mamą.. od zawsze obawialam sie ze odwróci sie ode mnie. kilka lat temu chciala wziąć rozwod z tatą, ale do tego nie doszlo. z rodziną jest skłócona, albo wogole nie ma potrzeby kontaktu z nimi. uwaza ze wszyscy sa przeciw niej, zle jej zyczą itp niedawno zauwazyla ze mam tatuaz(wiem, niektorzy powiedzą że głupota) i wpadla w furię. opowiada wierutne bzdury, wrzeszczy ze pewnie jestem narkomanką, galerianką- bo ona to widziała w tv, że mam hiv, że nie warto abym chodziła na studia bo i tak nie zdam itp :O tato zachowuje się normalnie, ale boję się że naprawde nie daj boże nie poradze sobie w tym semestrze :( mama byłaby wtedy zadowolona, kolejny powod do wyzywania mnie..boje sie ze tato tez by sie odwrocil..w koncu nie mozna studiowac wiecznie, a miałabym wtedy rok w plecy.. nie wiem co robic, nie wiem do kogo sie zglosic :( chcialabym skonczyc studia i miec dobrą prace..na wakacjach na pewno bede pracowac, ale co jesli nie zdam? moze uda mi sie zarobic przez wakacje i zaczne inny kierunek..dziennie oczywiscie, ale pieniadze przydadza sie na moje potrzeby na caly rok powiedzcie co sądzicie, bardzo proszę

Gość olaboga boli noga
a akademik nie wchodzi w gre?

Gość olaboga boli noga
a akademik nie wchodzi w gre?

Gość corobicco
a skad wezme pieniadze?? poza tym mieszkam blisko, wiec to chyba glupota dodatkowo wydawac pieniadze..

Gość olaboga boli noga
mozesz sie postarac o stypendium

Gość corobicco
jakto o alimenty?? tato jest wporzadku... ale nie wiem co bedzie jesli teraz nie uda mi sie zaliczyc, staram sie jak moge

Gość corobicco
nei chcialabym jednak tego robic..zupelnie by sie wkurzyla, powiedzialaze chodzi mi tylko o kase.. a tak, jesli uda mi sie skonczyc studia, moze sie pogodzimy kiedys.. w tej chwili jestem swiadoma ze ma mnie gdzies

Gość corobicco
up