Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia42

nigdy nie uloze sobie zycia

Polecane posty

Gość kasia42

bo sie boje poznawac ludzi, ogolnie mam taka niska samoocene. Czy ktos moze na to cos poradzic?

Opinia ludzi na nasz temat z reguły zależy od naszej opinii o sobie - dlatego musisz znaleźć swoje mocne strony, umieć je nazwać, dzięki temu nabierzesz pewności siebie i siebie polubisz :)

Gość kasia42
Dziekuje za odzew to na poczatek. Ułozyc zycie tak, aby nie byc samemu zawsze i wszedzie. Własnie z tymi mocnymi stronami jest tak, ze ja je widze i to mnie dodatkowo frustruje na zasadzie, ze gdybym byla beznadziejna to ok, ale tak?

Gość kasia42
no tak tylko jak nabrac tego dystansu.

Gość ile masz lat?
moze to menopauza?

Gość kasiulenka1234
to jasne,ze skoro tak bedziesz mowic,to sobie nie ulozysz. Mow sobie co dzien do lustra,ze ulozylam sobie zycie,przez jakies 2 miesiace,kilka razy dziennie. I ze lubie siebie,jestem atrakcyjna,pewna siebie. To dziala,choc pewnie spotka sie zaraz z glupimi docinkami,ale kazda metoda jest dobra.

Gość tryton...
..Ona.. juz Cie kocham:)

Kasiu, nabranie dystansu nie jest wcale łatwe, ale to nie znaczy że niemożliwe :) Po prostu za każdym razem jak coś w Twojej opinii jest nie tak, to to równoważ - mów sobie 'no ok, zawaliłam to, ale za to w tym a tym jestem najlepsza'. I nie traktuj niepowodzeń jako końca świata - zawsze, ale to ZAWSZE jest jakieś wyjście, jakaś nowa opcja, której istnienia się nie domyślamy :) @ tryton O jak miło, a można widzieć za co? :D

Gość kasia42
Dzieki wyprobuje Wasze metody, z lustrem tez czemu nie, no gorzej z tym przebywaniem z ludzmi, bo ja wychodze tylko po zmroku, bo wtedy czuje sie bezpiecznie. Powiem tak, ja mam dobre zdanie o sobie, w zasadzie ja siebie nie karce, tylko, ze jedynie co mnie powstrzymuje przed kontaktem z ludzmi, to WSTYD. Klimakterium, no nie wiem, mam 42 lata, ale co to ma wspolnego z moim podejsciem?

Gość tezmamfacetachama
Moja mama zaczela menopauze okolo 42 roku zycia i ciagnelo sie to przez 8 lat.Mysle,ze powinnas zrobic badanie na poziom hormonow. Chyba,ze takie mysli masz od dawien,dawna.

Gość kasia42
tak takie mysli mam od zawsze. Nie wiem czego sie wstydze najbardziej, ale jak ktos mnie zaprasza na spotkanie, to odrazu staje mi przed oczami ta osoba rozczarowana moim wygladem na poczatku.