Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martha77

Nowy serwis dla matek i kobiet w ciązy

Polecane posty

Chciałabym z mężem stworzyć nowy serwis parentingowy. Wiem, że jest ich bardzo dużo - ale podczas korzystania z nich każdy posiadał jakieś braki. Nie wiem jak u was, ale ja byłam zmuszona korzystać z kilku równocześnie: jeden zawierał ciekawe informacje o przebiegu ciąży, drugi za to posiadał ciekawe zdjęcia i video z usg, trzeci miał fajne opcje pozwalające na opisywanie własnych przeżyć z ciąży i tak dalej. Chcielibyśmy połączyć wszystko to, co najlepsze z tych serwisów i stworzyć coś nowego. Ale nie damy rady bez was - zależy nam, abyście się wypowiedziały w tym temacie: - co lubicie w tych serwisach, - z których korzystacie, - co was irytuje, - czego brakuje, - co sądzicie o możliwości prowadzenia dzienniczka z przebiegu własnej ciąży, - jak wyobrażacie sobie idealne miejsce interakcji i wymiany opinii na interesujące was tematy (zarówno o macierzyństwie jak i zdrowiu oraz lifestyle). Wiemy, że podstawą jest dużą baza rzetelnych informacji oraz ciekawe multimedia, ale to nie wszystko. Z góry dziękuje Wam za wypowiedzi w tym wątku! To dla nas bardzo ważne!