Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolineeeeeeeeeeeeee

Piję wino sama drugi dzien, kto sie przyłaczy

Polecane posty

Hej Nastazja wpadlem nachwile bo gotuje obiad a potem do roboty. Pozdrawiam cie ,reszta chyba zalala trupa;) pa

Gość carolineeeeeeeeeeeeee
ja to już Kochani rutynowo pije dzisiaj whisky z colą Chciałabym wznieść toast '' PIERDOLIĆ SZOWINISTYCZNYCH FACETÓW"

Gość mi**
A ja się chętnie napiję...do nieprzytomności.... Czuję się cholernie podle... Wczoraj napisałam "Przepraszam, czy Ty też ? " " Co ja też ?" "Tęsknisz" " Staram się nie" " Ja też się staram , ale mi nie wychodzi" I cisza... Boże dlaczego stworzyłeś facetów takimi jakimi są? Miłość do innej, a sex z inną???? Sex + czułość...ale "niczego Ci nie obiecywałem" " Nie liczyłam na nic"-gówno prawda... A dzisiaj opis na gg "Chodź Kochanie, nie bój się" Do kogo pisał-przecież mieszka z Nią? Ja się nie liczę.... Life is sucks

każdy dba tylko o siebie i chce swojego dobra. Jeśli sie zakochasz, wszystko odwórci sie przeciwko Tobie. Wszystko. I będziesz cierpieć Cierpieć bo jesteś za ładna/ za brzydka za mądra/ za głupia zbyt bogata/zbyt biedna niekochana nieszczesliwa OSZUKANA

życzę sobie samych pie**olo * nych egoistów w swoim życiu poważnie masz ich pełno...nie trzeba życzeń....

nie mam Ludzie są interesowni, a jak zauważyłeś przesłanką egoizmu jest miłość bezinteresowna. Nie kochasz siebie za białe zęby, nie kochasz siebie za osiągnięcia. Ta miłość musi tkwić w Tobie. Wyssana z mlekiem matki.

przesłanka egoizmu nie jest absolutnie miłość bezinteresowna tylko ciągłe zaspokajanie siebie , gdyż to nigdy nie nastąpi , a więc coś przeciwne miłości....

Mówimy o mojej przesłance egoizmu. Egoizm, miłosc, nienawisc, zazdrosc, etc są to pojęcia, których znaczenia idioci szukają w słownikach. Każdy z nas czuję i rozumie to na swój sposób., bo nasz stopień wrażliwości i odczuwania jest diametralnie różny Więc egozim jest dla miłością bezinteresowną do samego siebie. Jak miłość matki. Matka kocha dziecko, niezależnie od tego czy jest dobre czy złe. Związek jest dla mnie tym samym, kocham kogoś ponieważ zdecydowałam się go kochać i będę w tym trwać. A kiedy trzeba będzie będę walczyć. Na dobre i na złe W bogactwie i w biedzie W zdrowiu i w chorobie I będę kochać aż do śmierci, choćby przy ideale nigdy nie leżał. Bo taką podjęłam decyzje i jestem konsekwentna w swojej miłości Wiesz, .....takiej miłości sobie życzę

no więc według mnie jest jak wyżej napisałem i nie szukam niczego w słownikach....to o czym Ty piszesz jest dla mnie odbiciem idei samej miłości prócz przesłanki egoizmu bo to MI kojarzy się bardziej z ładowaniem W SIEBIE i ja tak to rozumiem , a reszta to Twoje wyobrażenie idei , całkiem z resztą szlachetnej i słusznej....

jestem jedynaczką od dziecka mówiłam, ze egoistą jest ten kto nie myśli o mnie. I mimo, że wielu cech jedynactwa, paskudnych- się wyzbyłam, to egoizm został i nauczyłam się go tolerować i z nim żyć Mało tego, nie przeszkadza mi, a nawet go uwielbiam na swój sposób Otaczam się egoistami. Ale jak powiedziałam mi, może to nie przeszkadzać, komuś bardzo. Jesteśmy różni. Mamy różne potrzeby, dlatego tak cholernie trudno jest byc związku. Bo my czujemy tak, a druga osoba inaczej. I oceniamy ją według siebie. To gubi. Mnie to gubi za każdym razem. Generalnie, ciężko z miłością, ale bez niej jest pusto. Emocjonalna pustka. Piję 4 whisky z colą. WYYYYroooozumiałosci za literowki

pij ile chcesz.....błędy nie rażą , a raczej ich brak...bo to takie "nieludzkie" ich nie robić... co do tematu....kompromis....to nic idealnego ani trudnego...inni ludzie -ten sam związek i kompromis.....różne sprawy , różne metody , różne potrzeby i w sumie łączenie się we wspólnych sprawach i cechach -bo w innych się nie da - dlatego kompromis tak lekki i łatwy staje się dla wielu niemożliwy .....dlaczego? bo JA i MOJE JA to jest to , a Twoje "JA"jest bleeee i do dupy.......

egoizm mamy wrodzony by przetrwać, a nie po to by kochać.... a zakłamanie to jest wtedy gdy udaje się że egoizmu nie ma , a nie wtedy gdy nie wynosi się egoizmu na piedestał........hmmm