Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanellka

prostownica ghd/lub inna

Polecane posty

Gość chanellka

Cześć Dziewczyny. Chcę zmienić swoją prostownicę i słyszałam, że prostownica GHD jest bardzo dobra. Jednak ja mam trudne w ułożeniu włosy... Przy mojej obecnej prostownicy po wyjściu na dwór znowu mi się puszą i skręcają :/ Z natury mam włosy nijakie.. nie są ani idealnie proste, ani kręcone.. Puszą się i końcówki wywijają.. Możecie polecić tą GHD? a może macie jakąś inną, dobrą prostownicę (być może parową), która daje radę nawet w dni o wilgotnym powietrzu?

Gość DrMengele
Po kazdej sie puszą, masz idiotko zniszczone wlosy. Wlasnie od prostownicy, teraz nawet platynowa prostownica nie pomoze.

Gość chanellka
DrMengele - idiotką możesz siebie nazwać, a nie oceniać innych bezpodstawnie. zniszczonych włosów mocno nie mam, bo rzadko prostuje, więc nie pisz jak nie wiesz. znam z widzenia dziewczynę, która ma bardzo kręcone włosy, a po wyprostowaniu nawet przy mżawce włosy trzymają się jej proste.

Gość DrMengele
Moze uzywa czegos o czym nie wiesz, pianka do prostowania , tylko po tym czyscic prostownice to mozna niechcacy zniszczyc jak ktos ma teflon.

Gość była uzależniona
Kochanie, wiem co nieco o GHD. Powiem tak, DOSKONALE prostuje, idealnie, jak nie musisz myć codziennie włosów, to utrzymają się w takiej formie jak od razu po wyprostowaniu, do oporu. Błyszczące, lejące, w żadnym razie nie sianowate. Miałam ghd przez pół roku(mówimy o oryginale), zniszczyła mi włosy(używałam ochronnych preparatów), gdyby nie to, nigdy bym się z nią nie rozstała. Nie wiem na czym polega jej fenomen, ale może na baaardzo wysokiej temperaturze, której nijak nie da się regulować. Moje włosy i tak są ładne, gęste, ale mam dużo cieniutkich, które mają poniszczone końcówki, a to dopiero wierzchołek problemu. Dobrze, że w sumie tego nie widać. Teraz mam efalock, kupiłam ze względu na możliwość decydowania w ilu stopniach chcę prostować. Jest niezła. GHD sprzedałam.

Witam, ja z całą pewnością mogę polecić prostownicę ghd. Włosy prostuj***ardzo szybko, nie trzeba kilka razy przeciągać prostownicą po poszczególnych pasmach. Dodatkowo, nie ma mowy o tym, że po jej użyciu włosy się puszą czy delikatnie kręcą. Jest to prostownica polecana do włosów typu afro także tutaj możesz sobie sama odpowiedzieć. Włosy po jej użyciu są błyszczące, pełne blasku. Ja w swojej pracy używam eclipsa gdyż jest to naprawdę sprzęt odpowiedniej jakości oraz solidnie wykonany. Niestety cena jest bardzo wysoka jednak uważam, że jeśli należysz do kobiet, które prostują lub stylizują włosy bardzo często warto zainwestować w coś na wysokim poziomie. Ja swoją kupiłam w partnerskim sklepie internetowym importera aby mieć pewność, że jest ona oryginalna. Ogólnie naprawdę polecam. Jeśli nie jesteś zdecydowana poszukaj, pooglądaj sobie filmiki o ghd i porównaj z innymi firmami abyś miała spokojnie sumienie odnośnie wydania tak dużej kwoty ;-) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

Gość kankosz
Kwestia odpowiedniego budżet, bo takie prostownice to już spory wydatek - http://www.fryzomania.pl/category/prostownica-ghd Ale jednak ewidentnie są one warte tych pieniędzy, robią różnicę, dają efekt i nie niszczą włosów, a głównie o to w tym wszystkim chodzi.

Gość kaparysiek
Proszę tutaj - http://www.fryzomania.pl/category/prostownica-ghd Kwestia taka jaki budżet, ale generalnie lepiej od razu kupić porządną prostownicę. Zapewni święty spokój na długie lata, a poza tym - będzie to rozwiązanie bezpieczne dla Waszych włosów.

Gość gość
Też uważam, że nie ma co oszczędzać na sprzęcie, bo zniszczyć włosy jest łatwo. Ja mam ceramiczną prostownicę Panasonic, jest fajna, włosy prostuj***ardzo dobrze no i nie wysusza ich jak zwykła prostownica.

Gość Magdaaaa111
Dziewczyny, odradzam GHD. Niestety smutas.gif Też myślałam, że wygrałam los na loterii! Kupiłam model Styler V za 700 zł. Mam długie, raczej cienkie włosy, normalne, z natury proste. Wydawało mi się, że w przypadku moich bezproblemowych włosów, nietrudno będzie osiągnąć efekt idealnego wyprostowania. Niestety, nie przy użyciu GHD... Nie ma efektu wow, idealnie prostych włosów, po krótkim czasie po wyprostowaniu, końcówki skręcają się... Taki sam efekt mogłabym uzyskać przy użyciu prostownicy za 100, a nie 700 zł... Nie polecam...

Gość gość Mati
Sprzedam ghd Platinum z Irlandii