Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary znajomy

Wyslalem sms'a do wrozki z zapytaniem...

Polecane posty

Gość Stary znajomy
Ale ja nie chce już wybranki Dużo mi uświadomiliście Dziękuje za rady Teraz już wiem,ze tylko tuptuś był w moim zyciu ważny

Gość Stary znajomy
Fajny macie ubaw podszywy.Ale ja poważnie pytam!Nikt nie rozumie powagi sytuacji?

Gość Weronika69
Ja mogę z czystym sumieniem polecić wróżkę Grażynę z http://wrozkagauri.pl .Inni zazwyczaj mówią ogólnikami, żeby uniknąć odpowiedzialności, Ta Pani tymczasem powiedziała dokładnie co ma się zdarzyć.

Gość Kateaa
Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam.

Gość Baskaaaa
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość gość
Tak się składa że u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl byłam osobiście i mogę polecić z czystym sumieniem. Zna się na rzeczy.

Gość gość
Rozmowa z wrózką Dianą z wrozkadiana.pl nie była dla mnie prosta. Dowiedziałam się, że czekają mnie trudne momenty w życiu, ale dzięki temu mogłam się do nich lepiej przygotować. Zdecydowanie polecam, ale jednocześnie ostrzegam, że wróżka potrafi być szczera do bólu.

Gość gość
Odkąd regularnie korzystam z usług wróżki Diany (z wrozkadiana.pl) i przeprowadzam przepisane przez nia rytualy czuję się lepiej, mam więcej energii i wiem , ze mogę radzic sobie sam z zyciowymi problemami. Dziękuję!