Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO Młodzieży!!!!

DO MŁODZIEŻY!!!!

Polecane posty

Gość DO Młodzieży!!!!

Witam.Masz problem z ustna matura z polskiego? Chetnie podejme sie napisania oryginalnej, solidnej i przemyslanej prezentacji maturalnej,specjalnie dla Ciebie:) . Jestem absolwentka filologii polskiej, posiadam doswiadczenie w zakresie redagowania tego typu prac. Ekspresowe terminy realizacji, cena do uzgodnienia zaleznie od tematu pracy i doboru lektur. Bibliografia i konspEkt gratis. Zapraszam serdecznie. menja@buziaczek.pl

Jako absolwentka filologii polskiej, powinnaś wiedzieć, że pisanie prac jest nie tylko moralnie naganne, ale także utwierdza młodzież w przekonaniu, iż wszystko można załatwić za sprawą kasy... Nic dziwnego, że nie czytają książek, nie uczą się formułować wypowiedzi, skoro ktoś zrobi to za nich... A potem, takie niedouki siedzą na kafeterii i się lansują...

Gość DO Młodzieży!!!!
przeczytalam dosc ksiazek, by wiedziec, iz swiata nie zmienie....nie mam zludzen co do moralnej kondycji mlodych ludzi.Zwyczajnie ppotrzebuje kasy,wiec chce zarobic na tym, co umiem robic najlepiej:)

Można robić wiele rzeczy, nie nadwyrężając przy tym kręgosłupa moralnego. Ja np. wybrałam korepetycje. Pieniądze niezbyt duże, ale przynajmniej mam przeświadczenie, iż niosę choć ogryzek, tego kaganka oświaty...

Gość DO Młodzieży!!!!
niestety z korepetycjami u mnie w mieście krucho - zbyt duza konkurencja, w końcu mamy tu dwie wielkie uczelnie i studentów-dorobkiewiczów pełno.Poza tym nie mam na nie za duzo czasu;jest to malo oplacalne, na pewno sama o tym dobrze wiesz. Gdy w gre wchodzi koniecznosc zarobkowania, morale musi ugiac karku, mowiac metaforycznie.Bog mi wybaczy, mysle:D

Trzeba być bardzo mało ambitnym, aby nie móc w stanie napisac własnej prezentacji do matury czy jakiejkolwiek innej pracy. Ciekawe co będzie, gdy ci, pożal się Boże, maturzyści pójdą na studia, pewnie w większości humanistyczne i przyjdzie im do napisania esej akademicki czy jakąs inna praca zaliczeniowa :D

Gość DO Młodzieży!!!!
Ale po co te dywagacje, Hailie? Wszyscy wiemy, jak jest, a lepiej nie będzie. Wiedza i umiejetnośc stały się towarem i narzekanie niczego nie zmieni. Każdy sprzedaje co może.

Nie atakuję Ciebie. Jesteś przykładem na to, że można sobie dorobić pisaniem prac ;) I skoro dobrze Tobie w tym idzie - nie mam żadnych obiekcji. Niemniej śmiać mi się chce, z osób, które nawet prezentacji do matury nie są w stanie napisać ;)

Gość zgadzam sie ze sweethoney
i hailie. Mam nadzieje ze moderatorzy wyrzucą ten temat

Gość zgadzam sie ze sweethoney
jednak bardziej niz z heilie. Wg nie jest to zwyczajna nieuczciwość ze strony tego co pisze i tego co korzysta.

Jeśli ktoś płaci za cuś, co może sam zrobić, ale nie potrafi, nie ma czasu, chęci - to jego osobista sprawa. Pomijam kwestię tego, że ogłoszenie dodane jest na forum. O moralności tego czyny nie mnie decydować :P

Gość uuuppp
upppp