Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijdjdiajdiadiajda

Proste pytanie- co myśleć o tym?

Polecane posty

Gość ijdjdiajdiadiajda

Gdy moj chlopak zmienia w spisie konkaktow mnie (mial wczesniej zapisane zdrobniale, z buziakiem) na zwykle: Olka. Moze przesadzam, ale dziwne to dla mnie, mamy po 23 lata wiec nie bede go wypytywac o takie durnoty, ale i tak mnie to zastanawia. Dodam ze jestesmy ze soba pol roku.

skoro jest to dla Ciebie durnotą i macie po 23 lata ,to nie rozumiem pytania:classic_cool: sama sobie odpowiedziałaś:P a my płaczemy nad Twoją mądrościa😭

Gość Princton...ggh
Poprostu go spytaj, jak masz taki problem, ale wy pewnie ze soba nie rozmawiacie tylko ruchacie przez cale spotkanie

Gość o chryste panie /
Może go wkurzyłaś czymś i oo... Gdy zaczynałam kręcić z moim obecnym chłopem miałam go zapisanego z uśmieszkiem... ale zmieniłam i teraz mam normalnie. I nie oznacza to że mniej mi na nim zależy. A zmieniałam właśnie dlatego, że troszkę mnie olał, ale teraz jest już ok, a nazwa wciąż bez uśmieszku .

Gość jestem mężatką
od 6 lat, też miałam męża napisanego pieszczotliwą nazwą, zmieniłam, bez powodu, po prostu uznałam, że to idiotyczne.. a zresztą jakie ma znaczenie to jak cię podpisał, jeżeli nie zmienił do ciebie stosunku- to jest najważniejsze