Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosiaczek19

głupia miłość

Polecane posty

Gość dosiaczek19

mam taki problem pewnego razu mój kuzyn zaczął do mnei pisac sms-y i na GG . Na poczatku psialiśmy ogólnie o szkole ,pogodzie ,rodzinie itp.Póżniej zmieniały nasze rozmowy formę pisał do mnie miłe słówka typu "aniołku" itp. Pisał ze mnei bardzo lubi i że mu się podobam i ze chciałbym mnie pocałowac. Pewnego razy spotkaliśmy się i całowaliśmy się. I tak pózniej znowu psialiśmy i sie spotykaliśmy . Az pewnego razu spotkaliśmy sie i za daleko się posuneliśmy.( mam nadzieje ze wiecie o co chodzi).I po tym ostatnim spotkaniu on przestał się do mnie odzywac. Wkońcu ja się do niego odedezwałam i poeiwedziałam mu ze on chciał mnie tylko wykorzystac i sei zabawic i ze osiągnął swój cel i mnei zosatwił. On powiedział ze to nei prawda ze on nigdy nie obiecywał ze bedziemy razem .A ze przestał sie odzywac bo sie przestraszył ze za daleko zaszlismy.Przez ten czas okłamywał mnei mówił ze nei ma dziewczyny a tak naprawde miał. Byłam na niego bardzo zdenerwowana wyzywałam go od różnych. Powiedziałm ze powiem komuś o tym wszytskim jaki on jest. On mówił ze on taki nie jest ze tylko chce sie zabawic ale ze on mnie bardzo lubi i ze ciągło go do mnie. A ze nei odzywał sie bo bał sie ze za daleko zaszliśmy.Więc podarowałam mu wybaczyłam ale on znowu mnei okłamywał nie odzywał się itp. Powiedziałm ze jednak powiem komus on dzowinił przepraszał mnie ze nei chciał mnei skrzywdzic i zebym nikomu nie móiła. Ale ja powiedziałam i teraz straciłam z nim kontakt nie rozmawiamy nei piszemy ze sobą. Widzimy się tylko an spotakniach rodzinnyc.JAk się spotykaliśmy on miał 23 lata. JAk myslicie o co mu atk anprawde chodziło zeby się zabawić mną i wykorzystac czy naprawde coś do mnei czuł?

Gość dosiaczek19
co myślicie po mojej opowiesci? ze jaki on jest chciał sie zabawic czy cos czuł?

Gość sleep
z kuzynem?:-o marna prowokacja......

Gość dosiaczek19
ale mam pytanier o co mu chodziło? wiem ze to jest troche głupie ze z kuzynem ale znam przypadki gdzie są takei pary ale nie odbiegajjmy od tematu jak myslicie o co mu chodziło?