Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapomi bratek

do tych co nigdy nie urodza wlasnego dziecka lub nie doczkali sie upragnionej

Polecane posty

Gość niezapomi bratek

dziewczynki. Juz czas otrzec łzy rozpaczy i przestać szlochać ze nigdy nie przytulicie własnego dziecka. Matki chłopców tez się nie załamujcie, nie macie swojej królewny i juz jej nie poczniecie ale patrzcie co dla Was nieszcześliwe kobiety znalazłam http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120537753908&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Gość marta 3200
to raczej nie ootrze łez niespełnionym kobietom ;)

Gość joł hosting
można się przestraszyć taakiej lalki

Gość mammamiauuuu
to jakies kpiny czy co?

Gość gustaww spodkow
obrzydliwa? tak dzieci wygladają mnej więcej :O franka twój synalek tez tak wygladał hehe

Gość gustaww spodkow
dla tych zbzikowanych co sie rozmnozyc nie moga lepszy rydz nic nic :D

Gość marta 3200
Nie to nie kpiny a coś nie tak? miauuu?

Gość joł hosting
zapewne nie chodzi o to że ona sama w sobie jest obrzydliwa, tylko o to że to lalka, że wygląda jak żywe dziecko.

Gość marta 3200
Chociaż musze przyznać że ucho kolesiowi nie wyszło, i po tym najbardziej widać ze to nie prawdziwe dziecko.

Gość marta 3200
joł hosting no wiem wiem o co chodzi.

Gość marta 3200
kornelkowa właśnie szukałam lalki takiej dla córki i w propozycjach taką znalazłam- nieźle się facet napracował ale zobacz jaka cena :O zostane jednak przy zwykłej baby born ;)

Gość ftgyui9o0
Ja nie rozumiem jaki cel jest w tym by kupowac taką lalke ?? ona nogdy nie zastąpi prawdziwego dziecka

no cena za wkład pracy... Ale mnie się takie podobają... Nawet bym sobie kiedyś chciała taką zrobić, ale materiały do takiej lali też kosztują no i trzeba mieć odpowiedni sprzęt- kupić albo wypożyczyć... Jak wygram w totka :D

Gość marta 3200
Niektóre kobiety nie mogące miec dziecka to furiatki, 2 razy widziałam młode kobiety pchające wózek z lalką :O wiec taka lallka jest jakims rozwiazaniem ;) i na nasza klase mozna wkleic zdjecie bo nikt sie n ie kapnie eheh :)

Gość marta 3200
kornelkowa a masz takie zdolności plastyczne by takie coś wymodelować? chcicłabym zobaczyc jak ten facet to zrobił i czy napewno w tyym warsztaciku co jest niby na zdjeciach bo tam nic nie ma,zadnych przyzadów.

Nie wiem czy mam bo nie próbowałam. Okazałoby się :D A oglądałam filmik o tym jak się robi takie lale. Trzeba mieć rożne takie narzędzie żeby móc formować tą masę. Kupuje się gotowa głowę, oczy... potem się formuje nosek, usta, uszy itd, wszczepia włoski, lakieruje odpowiednimi lakierami... potem dokłada się korpus, rączki, nóżki- wszystko wcześniej odpowiednio wymodelowane i polakierowane... na koniec ciuszki i jest lala :)

Gość idiotejszyn
reborny tylko bardziej moga zryc psychike w takiej sytuacji

moje dziecko jest przede wszystkim żywe i sama je urodziłam !!! a zaspokajanie swoich potrzeb macierzyńskich obleśną plastikowa lalą jest schorzeniem które leczyć u lekarza zwanego psychiatrą

Gość marta 3200
kornelkowa :) zaraz sprobuje cos wyszperac na youtube bo mnie to zaciekawiłol.

http://allegro.pl/item949223791_lalka_jak_prawdziwe_niemowle_reborn.html ta jest też fajna- nie taka piękna jak tamta ale w sumie noworodki rzadką mają gładką cerę i ułożone włoski... w sumie 1000 zl za lale sporo... można za to ze 4 chou chou kupić albo inne baby alive... ale jak ludzi stać i kupują swoim dzieciom interaktywnego konika za 1600 to czemu nie lale za 1000?

wysokość- 52cm waga- ok.2,5kg Nicola przypomina kilkutygodniowego niemowlaczka. Naturalna kolorystyka osiągnięta dzięki najlepszym farbom genesis sprawia wrażenie ,że wygląda ona jak żywa. Sposób w jaki jest wykonana i wykończona daje gwarancję trwałości kolorów (pokryty specjalnym werniksem) Dodatkowym atutem lalki jest niewątpliwie przepiękny, delikatny i trwały niemowlęcy zapach osiągnięty przez nasączenie specjalnmi olejkami. Nicola do nowego domku dostanie śliczną wyprawkę * bodziaczek disney-nowy *pajacyk disney-nowy *płyta brzuszna *smoczuś magnetyczny *pampers Lala będzie ładnie zapakowana Te olejki jakos film "Pachnidlo" mi przypomnialy ;-)

była ta kobieta kiedyś w dziendobry tvn i mówiła że ludzie dają jej fotki swoich dzieci malutkich i ona na pamiątkę robi im sztucznego klona swojego dziecka

la kobieta w nocy się śpi a nie lalki ogląda :P Uwierz mi ze bardziej byś się przestraszyła jakby coś ci w nocy zaświeciło na czerwono i powiedziało "łeeeeee mamaaaaaa" (chou chou - mamo jestem chora) niż taką lalę :P A ludzie na pamiątkę robią różne dziwne rzeczy... np odlewy swojego brzucha ciążowego w gipsie wieszane na ścianie... :D

Gość marta 3200
campari swietny pomysl taka pamiatke swojego dziecka zrobic :)

Gość marta 3200
karmelkowa dokłądnie, mi tez sie odrazu przypomnialo ze robia odlewy brzucha wiec czemu nie taki dzidzius. slicznie wykonane jej z checia bym sie pobawila taka lala

MaMani, czasami za potrzeba w nocy wstaje, albo do dzieci :-P Sie rzuca okiem w pomieszczeniu ;-)