Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agula 147

rozstępy na piersiach.

Polecane posty

Gość Agula 147

co ja mam z nimi zrobić?! mam dopiero 17 lat a rozstępy mam od [bodajże] 14 roku życia.. już mi obrzydły .. da sie coolwiek z tym zrobić??

Gość Agula 147
.. a znasz jakieś dobre kremy ??

Gość Agula 147
może wypróbuję.. dzięki.. może to i troszke dziwne ale po np opalaniu czy solarium one troszke zanikają, ale zimą gdy już "zbledne" znowu sie pojawiają.. :O to normalne ??

na stare rozstępy co już są białe to nic za bardzo nie poradzisz - tak jak na blizny... Na "świeże" polecam krem mustela - drogi ale naprawdę warto. Są 2 rodzaje tego kremu na rozstępy które już są i drugi - zapobiegający pojawianiu się nowych jak będziesz chciała kupować to uważaj bo nawet w aptece się mylą - na allegro są najtańsze. Ten przeciwko pojawianiu się nowych jest w tubie a tamten na już istniejące w walcu :) ma przyjemną konsystencję i trzeba go wmasowywać okrężnymi ruchami więc może ci partner pomoże :P:P

Gość Agula 147
hehe no prosze korzystne i przyjemne :P hehe no a tak na serio to na pewno poczytam o tym produkcie :)

Gość Abunair106
Ja mam ten sam problem ale mam nadwagę jakieś 10 kg to podejrzewam,że jesteśmy w bardzo podobnej sytuacji. Kremy coś ci może dadzą,ale jednak najlepiej jest spróbować coś zzrzucić ja próbuję :)

Gość ,Agula 147
mam tez rozstepy na mozgu, e zaraz zaraz juz nie mam mozgu