Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaa_w_czerwonych_majtkach

lilliput - najlepszy ser z biedronki !!!!!!

Polecane posty

Gość ulaa_w_czerwonych_majtkach

jeszcze nigdy nie jadłam tak dobrego sera jakim jest owy lilliput z biedronki, mogłabym zjeść odrazu cały i to bez chleba, nie rozumiem zbyt tego narzekania na biedkę - niektóre produkty są nie dość, ze tańsze to o wiele lepsze niż oryginały, np. te batoniki z nadzieniem, nie pamiętam nazwy, ale wiem, że są to odpowiedniki 'Pawełków', 'Maćków' itd. lub popularne już 'chipsy z biedronki' (chyba 3 razy tańsze niż takie lejsy) które widzę na wielu imprach u znajomych :p kto też kupuje w biedce i uważa, że polskie, tańsze odpowiedniki zagranicznych i o wiele droższych produktów są lepsze? możecie też odrazu napisać jakie

Gość ostatnio wypatrzylam
chrupki wielozbożowe o smaku koperkowym lub chili..pycha, zdrowsze i maja mniej kalorii:P a zi innych produktow lubie jogurty fruvita, musline, soczki, herbatę Ceylon, ciastka paryskie i duzo by jeszcze wymieniac:P

Gość maaanieeeeek
ja tam kupuje top czipsy najczęściej właśnie :classic_cool:

Oni tam często kupują np. u Bakomy, ale mają skromniejszą szatę graficzną produktu. Kiedyś specjalnie posprawdzałam kilka rzeczy i tak: -właśnie jogurty-wyprodukowane dla sieci przez Bakomę -taka czekoladowa kaszka manna, też wyprodukowana dla sieci przez inną firmę taką na B, a normalnie ponad złotówkę droższa Ja wiele rzeczy kupuję w Biedronce, a liliput najlepszy na tosty, super się ciągnie :D Chipsy też lubię, czasem mają fajne kurtki, teraz córci kupiłam wiosenną, a w ich zimowej chodzę już drugą zimę i jest spoko :)

Gość Biedronka ma dobre
sery pleśniowe, oliwę z oliwek, sery żółte, jogurty, piwa, sok pomidorowy

Gość maaanieeeeek
a i tylko sie nie śmiejcie - kaszki 'mleczny start', mimo, że do szkoły już nie chodzę, to często wpierdzielam :p