Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elussia94.

co to może być pomóżcie??

Polecane posty

Gość elussia94.

witajcie!Od dawien dawna mam dziwne przebarwienie (?) pod dolna warga.Jest ono takie brazowawe.Szczegolnie staje sie widoczne po nalozeniu kremu tlustego.Nie wiem czy on moze nie podraznia-ale nawet po nivei to wystepuje.Z bliska nie wyglada na to zeby to byly jakies naczynka.Zazwyczaj stosuje korektor pod podklad i jest ok.Tyle ze bez niego ani rusz:( Po pewnym czasie i tak to schodzi,wygląda jakbym miała brudne ;/. Balam sie sama stosowac jakies kwasy czy kremy do wybielenia ale naprawde przeszkadzaja mi te plamy.Co to moze być i co robic?? Słyszałam ze moga to być efekty problemow z watroba,ale zadnych lekow nie bralam i nie biore. Mam dopiero 16 lat,a od 5 roku życia zaczęło sie to robić ;/ Miałam tylko rok temu zapalenie zoladka i jelit,ale nie wiem czy to sie moglo przyczynic do czegokolwiek ;)..Moze ktos mial podobnie?Wyslucham z chęcia każde 'doswiadczenie' :P. Pozdrawiam

Gość elussia94.
z tymi pozdrowieniami to wiesz ;/

Gość uppppu
idż do dermatologa, on byc moze przepisze ci cos z kwasem albo poleci cos. Przede wszystkim wypowie sie, czy rzeczywiscie mozesz to kwasem potraktowac. Jest taki podklad b. moco kryjacy, dostepy w aptece, nie pamietam jego nazwy, ale poszukaj na necie może coś znajdziesz. Kup go sobie - kosztuje ok. 30zł i stosuj miejscowo na ta zmiane, poradzisz sobie bez korektora. Ew. zainwestuj w korektor z mac'a albo przejrzyj oferte kryolanu. Oni mają produkty mocno kryjace, ktore sie nie scieraja i nie bedziesz musiala ciagle kontrolowac, czy nie widac tej zmiany

Gość elussia94.
30 zl?!! jak mnie nawet n najtansze majtki bawelniane z ciuchlanda nie stac. Chyba kpisz :o

Gość elussia94.
sory ale zeby ktos byl taki bezczelny ;/ 'dzieki' za podszywanie.. ;/ a do tej pustej osoby - mnie stać w przeciwienstwie do Ciebie. Nie każdy ma takie żalosne zycie jak Ty.

Gość elussia94.
oczywiscie chodzi mi o wargi sormowe, czesto sa w uzyciu :P

ahh ale niski poziom masz ;D no trudno. znajdź sobie dziecko coś innego;] Nie jestem taka puszczalska i pusta jak Ty.Więcej pisać nie bede w ogole bo szkoda dloni ;D.

Gość eIussia94.
Hehe niezle zaltwilam tego podszywa co? Boje sie ze z tym gownem na warchach bede sie uzerac przez cale moje zasrane zycie i nigdy zaden chlopak mnie nie pocaluje :( umre jako dziewica...

Gość pooo
Haha fajnie masz na chacie mala :D

Nie kazdy jest tak oryginalny jak ja i ma przez cale zycie gowno na ustach, przez ktore zaden chlopak na mnie nie spojrzy... Najwazniejsze to znaalezc dobro w zlym, czy jakos tak to lecialo. jak ten program miw yszlo hahah Zabawne nie? :D