Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki_85

czy to normalne? proszę poradźcie!

Polecane posty

Gość wiki_85

Hej dziewczyny! Czy któraś z Was wie ile może trwać plamienie owulacyjne? Z moich obliczeń i obserwacji śluzu wynika,że wczoraj mi się zaczęła owulacja, popołudniu zauważyłam malutki ślad krwi podczas wycierania się i tylko raz, dzisiaj cały dzień spokój,a przed chwilą na wkładce zauważyłam jasno brązowe plamki i miałam trochę krwi zmieszanej ze śluzem jak się podcierałam:o W poprzednim cyklu też mi się zdarzyła odrobinka krwi,ale tylko w pierwszym dniu owulacji.

Gość wiki_85
poradźcie coś,proszę!

Gość maja  55
Dziewczyno czym ty się przejmujesz, twoje objawy są w najlepszym porządku. Lekkie krwawienie może się utrzymywać kilka dni i powinnaś się cieszyć, że organizm daje ci znać, kiedy można a kiedy nie zajść w ciążę,kiedyś ci się to przyda.

Gość wiki_84
Dziękuję Ci Maju za odpowiedź,a martwię się ponieważ moja mama miała osiem lat temu raka szyjki macicy,wycięli jej wszystko, a wizytę u gina mam dopiero jutro.

Gość jesli regularnie
robisz cytologie to nie ma się czego obawiać, takie choroby nie rozwijają się z dnia na dzień

właśnie wróciłam od ginekologa i diagnoza jest następująca: torbiele na jajnikach, które powodują zapalenie a to z kolei daje upławy. Dostałam antybiotyk, czopki i globulki, no i skierowanie na badania hormonalne. Pozdrawiam wszystkich!