Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejwt

SZUKAM na WESELE - Kraków, Zawiercie

Polecane posty

Gość maciejwt

Cześć szukam dziewczyny lubiącej dobrą zabawę i taniec oczywiscie. Dobrze jakby była dość atrakcyjna(ale wiadomo wszystko kwestia gustu) i nie posiadała chłopaka:P. O mnie: wzrost 192cm wiek 23lata student AGH szczupły/dobrze zbudowany. Więc miloby było jakby partnerka miala powyżej 170cm Oczywiście zanim się pojdzie na wesele trzebaby się trochę lepiej poznać dlatego piszę dość wcześnie. a nóż spodobamy się sobie:) I dobrze będzie się spotkać pogadać - ewentualnie zatańczyć(umiejętność tańca mile widziana) Termin i lokalizacja: 15 Maj 2010 Zawiercie (dojazd mozliwy ze mną z Krakowa - bo z Juwenaliów będę zapewne prosto jechać). Jesli chcesz pogadać napisz na maila: mxw1@o2.pl zdj mile widziane odwdzięczę się tym samym PS: Uprzedzam pytania typu czemu szukam. Bo niedawno moje drogi z dziewczyną się rozeszły(wróciła do swojego bylego bo go wciąż kochała)

heh fajne ogłoszenie, tyle że jesteś młodszy, ja mieszkam w Trójmieście i mam1,55:) ale życzę powodzenia i baw sie dobrze na weselu:)

Gość Może tak, może nie
Szkoda, że jestem kilka lat od Ciebie starsza i kilka centymetrów za niska (chociaż w szpilkach, to może osiągnęłabym te 170)

Gość Może tak, może nie
Poza tym, chyba wszystko pasuje.

Gość maciejwt
Jeśli nie uda mi się znaleźc kogoś w zbliżonym wieku i wzroscie do mnie to dam znać:)

Gość maciejwt
Widzę że brakuje kobiet które zechciałyby skorzystać z propozycji. Faceci by nie odmówili bo kto odmawia dobrej zabawy darmowego alkoholu i być moze super towarzystwa:P

Gość a skad mamy wiedziesz
ze nie jestes jakims zboczencem i szukasz ofair w internecie?

Gość maciejwt
A tego nigdy nie mozna przewidzieć. Jednak mozna troche pogadac a poźniej spotkać się w miejscu pełnym ludzi jesli ktoś się boi gwałciciela. Po prostu mam jeszcze czas na znalezienie kogos na wesele jak nie znajde to nie pójdę prosta sprawa.

Gość stokrota77
jaki jesteś rocznik 1987??

Gość maciejwt
Zgadza się rocznik 1987

Gość poziomka pozioma
hehe no cóż za ogłoszenie lecz jestem za niska :P

Gość maciejwt
Wzrost ma znaczenie oczywiście bo w tańcu jakoś trzeba się dobrać, jednak zawsze są takie wynalazki jak szpilki:P Choć całą noc tańczyć w wysokich szpilkach musi być bolesne

Gość poziomka pozioma
no oczywiście,że ma, nikt temu nie zaprzecza chociaz ja lubie swe 160 ;-] powodzenia 🌻

Gość maciejwt
Jak to się mówi małe jest piękne, tylko czasem szkoda że takie małe.

Gość poziomka pozioma
zawsze mozesz poszukac na gumtree :)

Gość maciejwt
A jak myslisz że nie chciałem tam napisać ogłoszenia?? Wejdź teraz i sobie zobacz co zrobili jakiś portal randkowy wlepili i nie mozna normalnie napisać ogłoszenia.

Faktycznie z gamtri się stała tragedia :/ Ja tam swojego poznałam w styczniu, jeszcze zdążyliśmy jak ten portal nie przypominał fotki i sympatii :D

Gość poziomka pozioma
hahahaha :D looool ale stronę odstawili, prawie jak sympatia czy cos w takim stylu :D no to trudno

Gość poziomka pozioma
macie rację,w sumie to szkoda, wpadałam poczytać dział " poszukuję pewnej osoby" tam co ludzie pisza ze widzieli w tramwaju czy autobusie daną a daną osobę :)

poziomka: Mi się chciało śmiać czasami z ogłoszeń w tym dziale :D I jak chciałam sobie humor polepszyć to wchodziłam :D Ale przyznam się że jak np. widziałam ogłoszenie do Pani z Playa w tesco na Prokocimiu, to będąc tam miałam ochotę jej powiedzieć :D Śmieszyły mnie takie dotyczące Sylwestrów sprzed 3 lat, że stali obok siebie i wymienili się spojrzeniami :D Mogli chociaż sam ten dział zostawić, bo był przydatny, nawet do codziennych ogłoszeń :) Teraz szukam dziewczyny, która zajmuje się piercingiem, i nie mam gdzie zapytać o opinie albo o polecenie kogoś :(

Gość czerwona cytrynowa
165cm, 55kg, oczy zielone, szatynka:) pasuje?:)

Gość czerwona cytrynowa
A Ty fajny jesteś:)

Gość maciejwt
Jak mówiłem wygląd to tylko jedno z kryteriów:P Wazniejsze jest też czy lubisz taniec lub czy się sobie spodobamy a to się okaże w czasie rozmowy dlatego piszcie bezposrednio na maila mxw1@o2.pl

Gość maciejwt
Może jestem fajny może nie to nie mnie oceniać:P A czy atrakcyjny też kwesita gustu. Napisałem że mogę zdj wysłać dla zainteresowanych ale jeśli ktoś napisze ze swojego maila bezposrednio i też prześle swoje zdj.

Gość maciejwt
Widzę że mało kobiet jest wysokich i lubiących taniec ktore chciałyby się wybrać na całonocna zabawę. Pojdę chyba dziś do klubu z rytmami salsy a nóż trafi się jakaś partnerka na wesele

Gość plotnica
ja byłabym chętna, ale niestety mieszkam daleko:)

Gość maciejwt
No cóż Najlepiej jakby osoba była z Krakowa bo tutaj studiuję więc mozna się spotkac normalnie w tygodniu czy weekendzie

Gość maciejwt
Odświeżam. Widzę że kobiet z Krakowa w przedziale wiekowym 18-24 jest niezbyt wiele.

Gość ja2222
brunetka, 177, 59 kg pasuje?