Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejwt

SZUKAM na WESELE - Kraków, Zawiercie

Polecane posty

Gość aaaonaaaa91490
GDZIE odbywa sie w Zawierciu to wesele jeśli można wiedzieć ? :):):) jetem z tamtych okolic

Gość Shaila
troche palant z Ciebie Macieju, bo tu panny sie dwoja i troja a Tobie, to nie pasuje, i tamto. To wzrost, to miejsce zamieszkania. Ja bym nawet z doplata takiego dupka nie chciala.

Gość kurde nooo...za staram jest
Poza tym byłabym idealna - 177 cm wzrostu, 60 kg wagi, uwieeeeelbiam tańczyć, w weselnych rytmach szczególnie! ;) No i jestem z Krakowa. Ale za stara. Buuu :(

Gość Paulina 21.. krk
Macieju- jesteś żałosny Która by Cię chciała

Gość Paulina 21.. krk
tylko nIedowartościowana desperatka

Gość maciejwt
Co do osób, ktore mnie oczerniają takie słowa tylko o was źle świadczą a nie o mnie że partnerki na wesele nie posiadam. Napisałem przyczynę więc zamiast się wszystkiego czepiać trochę zrozumienia by sie przydało. Co do ostatniego komentarza mogłbym się wstrzymać ale nie lubię jak osoby nie znając kogoś, czy nie wiedząc jak wyglada wypisują pierdoły. Tak więc do Pani powyżej założę sie że jakbyś mnie zobaczyła i lepiej poznała sama byś była zainteresowana wyjściem ze mną na wesele więc proszę o powściągliwość w słowach które nie mają żadnego znaczenia. Co do wieku jesli byłaby za duża różnica to dziwnie by to wygladało wśród rodziny dlatego róznica większa niż 3 lata całkowicie odpada, chyba to zrozumiałe. Co do wzrostu może być ponizej 170cm jesli ktoś lubi szpilki. PS: Sorki że dawno mnie nie było ale sprawy uczelniane i siatkarskie. Tak więc oferta jest dalej aktualna

Gość maciejwt
PS: Jak wspomniałem jeśli ktoś jest zainteresowany niech na maila mi od razu napisze bo tutaj nie da się odpisać komus od razu bo moze ktos nie wejsc albo zgubic ten temat. Osoba ktora pisała brunetka 177cm 59kg jest jak najbardziej odpowiednia tylko teraz juz pewnie nie uda mi się z Tobą skonntaktować z podanych wyżej względów. Że nikt nie zostawia danych kontaktowych a przez forum się nie da z nikim rozmawiać. Dlatego proszę o pisanie na maila mxw1@o2.pl bezposrednio lub podanie jakiegoś namiaru