Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macko

Atrakcyjny mężczyzna szuka atrakcyjnej kobiety KRAKÓW

Polecane posty

Gość macko

Hej ostatnio dostałem kosza od kobiety która nie była ze mną do końca szczera i ukryła że jest zakochana. Kolejny raz człowiek się zawiódł na próbie utworzenia stałego związku więc może inaczej trzeba podejść. Dlatego poszukuję kobiet które nie chcą także w chwili obecnej się na stałe wiązać. Nie chodzi mi tylko o seks spotkania ale takie oczywiscie są mile widziane, bo jaki facet by tego odmówił? Wyznaję jedną zasadę rób wszystko tak aby kobieta była zadowolona. Ja wysoki 190cm 23letni student dobrze zbudowany. Jeśli interesowałby Cię stały układ (koleżeński, spotkań intymnych czy inne) jestem otwarty na propozycje. W końcu kto nie probuje nie zyskuje. Miejscowość Kraków Kontakt: mxw1@o2.pl mile widziane zdj odwdzięcze się tym samym

Gość krakowianka.jedna...
odpisała bym ale mam 37 lat i możesz nie być zainteresowany znajomością ze starszą od siebie kobietą...

Gość lajlaaaaaaaaaaa
macko taki ty atrakcyjny jak ja zakonnica :-)

Gość maciejwt
Wiek czasem nie ma dużego znaczenia. Czasem z kobietą doświadczoną mozna czegoś się nauczyć. Nie jestem fecetem ktory uważa się za świetnego ale zawsze się staram i potrafię słuchać. Więc moze Pani wysłać mi na maila swoje zdj i jakies podstawowe informacje. W końcu wyznaje się zasadę że kto nie probuje nie zyskuje a do odważnych świat należy.