Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeppsutastudentka

jestem nimfomanką!

Polecane posty

jasne uwielbiam zbliżenie, dotyk, pocałunki, podniecają atomosfere, ze kocham sie, ehhh sam sex jest dodatkiem. uwielbiam mocne pchnięcia, ale kiepskich mam tych kochanków albo ze mna coś nie tak

to nie tak jest że spotkasz faceta i podczas seksu będziesz miała odlot w orgazmie i stan orgazmiczny Tak niestety jest bardzo rzadko musisz sobie poszukać takiego z którym będziesz sie czuła komfortowo i bądź z nim dłużej naucz go jak ma ciebie stymulować i będzie fajnie Taka ilość kochanków jest ryzykowna z uwagi na choroby i naprawdę trudności z orgazmami.

noo wszystko wskazuje na to, że będę miała jednego teraz:) ale zanim dojdzie miedzy nami do zbliżenia to musi dłuuugi czas minać, zeby nie pomyślał, żem łatwa:D

zależy od wieku tego faceta i jego wychowania Normalny facet w dojrzałym wieku nie zwraca uwagi na to czy dasz po pierwszym spotkaniu czy poczekasz z tym jakiś czas.Natomiast taki nowicjusz dla ciebie rzeczywiście jest dnem bo nie potrafi utrzymać wytrysku jeszcze jak jesteś atrakcyjna seksualnie

nie, ja nigdy nie ide od razu do łóżka z osoba, na której mi zalezy i z któa chcę zbudować coś fajnego. zwłaszcza, ze to madry i spokojny dojrzały facet. ja wiem, ze na pewno mysli o sexie, ale nie chcialby spotkać się ze mna więcej gdybym od razu na 1 randce dała mu.... poczekam!

zresztą jak piszesz jesteś studentką to i okazji jest dużo Więc korzystaj z tego u ucz partnerów jak mają się kochać z kobietą

Vera, a jaki miałabym interes w zmyślaniu?? no powiedz sama? pisze bloga, po to by zmyslać historie ? nie! zalozyłam go, dlatego, bo mam obsesje n pkt pamietnika. Tylko, ze jak juz zamieszkam z facetem, nie bede miala go gdzie ukrywać. najpiekniejsze momenty opisze na blogu, a po latach bede miala co wspominać

ty najlepiej wiesz i wyczuwasz jaka jest sytuacja z facetem i ty decydujesz o tym czy dać czy poczekać Pamiętaj że obydwoje macie potrzeby a jak on nie będzie nalegał to może mieć małe potrzeby seksualne i .... tragedia w małżeństwie gdy ty masz duże.

Gość RomanoSexmacher
Zmyślasz!

Gość
Jeden lubi ogórki,drugi księdza córki :-D

bo i po co dyskutować z żałosnymi panienkami, skazanymi na miłość swoich mężów/ chłopaków, wieczne się poniżanie, włażenie w dupe, które i tak bedą zdradzone. żal

Gość 43253425
Co ma a duzo a duzo ma Bo kazda puszczalska dziwka dla faceta to nizej niz scierwo Oczywiscie kazdy lubi pobzykac ale takie laski sa traktowane jak scierwa No taka prawda,chobym nie wiem co slyszeli

Sądzisz, że 60 partnerów dla kogoś, kto określa siebie mianem "nimfomanki" to dużo?

kobiety są kuu bo sie bzykaja i lubią się kochać. ale z kimś one to robią do cholery! ale faceci nieee luzik...oni sa super, macho i w oogole. owszem miotam sie,ktoś dobrze zauważył Po prostu dam szanse jednej osobie, zobaczę coz tego wyjdzie. naraazie stopuje z sexem. Ale najgorsze jest takie beznadziejne gadanie. jak ktoś ma bogate zycie sexualne to od razu dziwka. I na tym polega Polska durna mentalność. mam wielu znajomych zagranica, byłam wiele razy w różnych karajach. nikt na nikogo nie zwraca uwagi, nikt nie krytykuje. każdy żyje jak chce. Czemu tylko w tym zacofanym kraju tak jest??

Wystawiasz się na strzał i dziwisz się, że ludzie Cię krytykują.

Wchodząc do restauracji, krzyszysz: "Ej, ludzie uprawiałam seks z 60 mężczyznami!"?

Gość malina2222
o kurde

Do baru mlecznego wchodzisz z takim okrzykiem?