Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeppsutastudentka

jestem nimfomanką!

Polecane posty

w barze też nie jadam..... nigdzie nie krzyczę o tym Tylko na forummm... Gdybyś był inteligenty/a doszedłbyś sam dlaczego dałam temat o takiej a nie innej nazwie i link...

Nie jestem inteligentna ale do głowy przychodzi mi myśl jedna na tamat "dlaczego?"

Przeczytałam bloga. Popracuj nad nim trochę. Styl, ortografia, pomysł.

Gość maciejwt
Jak już ktoś wspomniał ilość partnerów czy wielkość przyrządu nie jest wystarczające do tego aby dobrze przeżyć orgazm. Najlepiej jest "wychować sobie" kochanka. Przekazywac informacje podczas seksu jak jest dobrze co najwieksza przyjemnosc sprawia itp. Oczywiście nie każdy facet chce aby go uczono jeden powie że jest doświaczony lub ma taki sprzet że to już powinno wystarczyć a tak naprawdę to gówno prawda. Długośc stosunku jest istotna ale i miejsca które kochanek stymuluje. Jeśli chodzi o to że ktoś nie potrafi wstrzymac wytrysku ze względu na duże podniecenie to nie jest problemem bo mozna sobie z tym poradzić - gdy dochodzi do wytrysku to nie konczy się zabawy i facet powinien dalej stymulować kobiete czy jezykiem czy ręką. I robić to do momentu gdy kolejny raz będzie w stanie użyć swojego penisa. Drugi stosunek jest o wiele dłuższy ze względu na to że sperma zalegająca w jądrach już je opuściła. Po prostu rzadko spotyka się faceta który orgazm będzie miec później niż kobieta więc należy to jakoś "obejść" Ja sam jestem facetem z średnim przyrządem ale dla mnie podstawowym zadaniem jest robić wszystko tak aby kobieta była usatysfakcjonowana bo nam wiele do tego nie potrzeba. Także polecam znalezienie partnera który pociąga Cię fizycznie i nie jest snobem który nie umie słuchać i się prowadzić.

Gość Pan Kalafior
Jako że nimfomania to choroba, i to choroba, którą się leczy... Polecam odwiedziny u seksuologa. Tym bardziej że mam sporo koleżanek nimfomanek i ta podstępna choroba, która była przez nie definiowana właśnie jako "dobra zabawa" totalnie zniszczyła im życie emocjonalne i spowodowała generalnie dość nieciekawe problemy psychiczne... Więc naprawdę polecam odwiedzić specjalistę zanim zdecydujesz się budować jakikolwiek związek.

Po przeczytaniu wszystkich wpisów w tym wątku, przyzwoitość i moja natura nakazuje mi stanąć w obronie zepsutejstudentki :-). Wydaje mi się całkiem miłą osobą, którą da się polubić. Poza tym szczerość bardzo sobie cenię i za to ma u mnie dodatkowy duży plus. Szkoda, że atmosfera się tu zepsuła, bo chętnie wysłuchałbym jej dalszych zwierzeń :-). Pozdrawiam cieplutko,

Gość taki jeden on
sama usuneła.....za duzo krytyki, nie wytrzymala i usuneła

ech.. bo to Polska, nie elegancja francja.. za co ta krytyka? pedały całuja sie na ulicach, a ona nie może sie pieprzyć z facetami? tolerancja..