Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avocado20

czy jest szansa na ciąze??

Polecane posty

Gość avocado20

zostały mi 2 tabletki do końca opakowania + 4 placebo..widomo ze w nich normonow nei ma wiec mozna powiedziez ze 2, wczoraj kochalam sie z chlopakiem troche bylam podpita i stalo sie... a po tych 2 tabletkach juz chce odlozyc tabsy na troche..i czy moge byc w ciazy przez to??nie powinnam teraz odkladac?

Gość szanse marne
aby plemniki przezyły 6 dni, czyli te dwie ostatnie tabletki plus 4 placebo, bo dopiero po tym czasie owulacja jest możliwa, no ale czy chcesz ryzykowac to juz Twoja sprawa. Ja bym chyba jeszcze brała miesiac

Gość avocado20
a zapomnialam dodac ze to trwalo moze z minute i partner nei skonczyl we mnie i nei byl jeszcze blisko szczytowania. ale pewnie jakies plemniki sie dostaly

Gość moimmm
zdaniem, lepiej wydać jeszcze te kilkanaście złotych na tabletki i być pewnym niż później zastanawiać się jak usunąć to DZIECKO!

Gość szanse marne
a to jak nawet pełnego nie bylo to watpie. Masz jeszcze co najmniej 6 dni do owulacji, jak nie więcej. Nie ma szans aby te plemniki z płynu przed, tyle przezyły

Gość 6 dni do owulacji
???? Do okresu chyba a nie do owulacji! Po to chyba bierzesz tabletki, żeby swobodnie się kochać i nie zachodzić w ciążę!!! A pisanie, że wszedł na krótko i szczytowania nie było, to juz zupelnie bez sensu. Ani ty nie miałaś przyjemności z tego, ani on. Więc po diabła takie akcje???

Gość avocado20
niestety ale po stespne opakowanie musialabym isc do lekarza co repecte a teraz nei bede miala takiej mozliwosci..co najwyzej moge zwiaz inne.. bo mam opakowanie diany wiec nei iwem czy to cos da ale moglabym jeszcze kilka dni wziac diane jak myslicie/??

Gość avocado20
bylismy troche odpici.. wszedl we mnie i trawlo to z minute po czym stwierdzilam zeby lepiej wyszedl zanim bedzie juz za pozno