Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokija 333

Jak poderwac chlopaka przez NK-bo to jedyny namiar jaki mam.

Polecane posty

Gość nokija 333

Nie mieszka w mojej miejscowosci.pewnie nawet nie wie o moim istnieniu-jednym mysle ze moze warto bylo by sprobowac sie poznac-tylko jak?

Gość nokija 333
*jednak- mialo byc -sorki :)

Gość nokija 333
eurogabki no nie to chyba jakis zart-odpada.chodzi o to zeby zagadac napisac wiadomosc ale co? samo "czesc" czy co? sama nie wiem

Gość Słowo Prawdy
Zaproś go do znajomych, a on już sam z Tobą zagada ;)

Gość kant ty sama jestes
eurogabka

Gość zauroczona282828
zaprosic do znajomych hmmmm a jak on nie rpzyjmuje zaproszen od nieznaomych? myslalam o jakiej wiadomosci tylko co ja mam napisac do chlopaka ktorego wlaciwie wogole nie znam a on byc moze nawet nie wie o moim istnieniu :(

Gość zauroczona282828
sorki ze z drugiegi nika ale pisze tu na kafe dwa tematy w tym temacie :)

Gość nokija 333
podnosze i czekam...pomozcie prosze

Gość lipstic__
ja bylam w podobnej sytuacji- tez spodobal mi sie pewnien chlopak na nk,napisalam do niego cos w stylu ze ma fajne zdjecia i cos tam jeszcze. Nie wysilalam sie zbytnio bo wiedzialam ze jak bedzie zainteresownay to i tak mi odpisze. No i nie mylilam sie :D

Gość nokija 333
ok wszystko dobrze tylko ze ja chyba wyszlam z wprawy bo jestem po dluuuugim zwiazku i jakos wczesniej nie myslalam o nowym zwiazku -ten chlopak mi sie spodobal i pomyslalalm ze co mi szkodzi sprobowac,moze akurat cos zaiskrzy -nie ukrywam ze boje sie odrzucenia-chociaz na powodzenie nie nazekam.a druga sprawa to taka ze w ten sposob nie zawieralam znajomosci.

Gość nokija 333
podnosze

Gość nie widzialam innych kobiet na
no nie wiem, musialabys mu cos napisac, tylko, zeby to nie zabrzmialo jak slaby podryw tepej laski:"superasny profileq, niezle zdajtka" hmm, co by mozna napisac moze hej, nie znamy sie co prawda, ale natknelam sie na Twoj profil i musze powiedziec, ze cos mnie zaintrygowalo" to wTwoim stylu?czy nie czujesz tego? to bedziemy probowac dalej;)

Gość Seniorrro
Napisz mu w ten sposób: Witaj Sympatyczny Nieznajomy. Mogłabym rozpocząć niniejszą wiadomość standardowym zlepkiem słów: "Zaintrygowałeś mnie swoim...", ale z pewnych względów tego nie zrobię. Schwytana w pospolitą pajęczynę szarych dni, utkaną z wszechogarniających trudów i znojów, natknęłam się na Ciebie. Mimo, że się nie znamy, zdałam sobie sprawę, że jestem skłonna powierzyć Ci moje najskrytsze tajemnice. :) Jeśli koleś jest inteligentny, to łyknie. Powodzenia.

Gość nokija 333
bardzo interesujace :) daje do myslenia....czekam na wiecej :) dzieki i pozdrawiam:)

Gość nokija 333
podnosze

Gość Seniorrro
Nie podnoś tematu, tylko bierz się za pisanie wiadomości do tego kolesia :) BTW, nokija 333 ile masz lat? Bo ten tekst, co napisałem, może jest za bardzo poetycki i tylko zniechęca? Zawsze można coś innego naskrobać ;)

Gość nokija 333
mam 28 lat tzn w tym roku skoncze. jestem po dlugim nieudanym zwiazku i zapomnialam jak sie podrywa faceta ;) albo wczesniej nie myslalam o tym nie bylam gotowa.ten chlopak mi sie podoba wizualnie malo o nim wiem i nawet nie mieszka w mojej miejscowosci.pomyslalalm ze co mi szkodzi sprobowac,moze cos zaiskrzy-jedyny namiar jaki mam to NK .wiem tez gdzie miszka ile ma lat i ze gra w pilke i studiuje.nic wiecej. no z chcecia bym napisala ale jakos chyba jestem neismiala....albo boje sie odrzucenia-chciaz na powodzenie naprawde nie narzekam....nie wiem ... napisz jeszcze jakies propozycje -mam nadzieje ze skorzystam tzn tak mysle ze skorzystam z ktorejs z podpowiedzi.chce to zrobic jeszcze dzis :)

Gość Seniorrro
Trzeba próbować i poszukiwać miłości, bo kto jej nie wychodzi na spotkanie, ten przegrywa życie. To tyle tytułem wstępu :) Hmmm... jakieś kolejne propozycje piszesz... No cóż, nie znam Cię, nie wiem jaki masz sposób bycia, a w takich delikatnych sprawach najlepiej być sobą. Wydaje mi się, że jeśli się spodobasz kolesiowi - na początek wizualnie - to bez znaczenia jest treść wiadomości. Uwierz w siebie, słuchaj głosu serca, ona Ci wskaże drogę do celu :) A odrzucenia każdy się boi, ale nie zamartwiaj się na zapas, tylko działaj!

Gość nokija 333
masz racje no wiec........chcialabym krotko zwiezle ale zeby nie wyszlo ze sie narzucam ze ze niewiadomo jak mi sie podoba czy nawet ze jakas zakochana jestem....chiala bym zeby sie zainteresowal zeby go troche zaitrygowac.a boje sie bo nie wiem jaki jest i nie wiem w jakim stylu zaczac. ja moge byc soba ale zeby on mnie dobrze zroumial:)

Gość Seniorrro
No ja też nie wiem jaki jest ten facet z NK, który tak Ci się podoba. Uwierz mi, cokolwiek nie napiszesz, to jeśli mu się spodobasz wizualnie, to i tak się do Ciebie odezwie. Ten tekst, który Ci wcześniej zaproponowałem jest jak najbardziej oki. Tak mi się przynajmniej wydaje. Jeśli otrzymałbym od kobiety tego typu wiadomość, na pewno nie pozostałbym obojętny. Także śmiało, nie masz nic do stracenia. 3mam kciuki :)

lo jeju, jak dla mnie to zbyt potetycko, ale kto co lubi;) powodzenia!

Gość nokija 333
no wlasnie moze troche za bardzo poetyckie i obawiam sie ze on moze sie wystraszyc -moze na poczatek cos prostego ale intrygujacego cos co go zaciekawi ale bedzie krotkie i da mu do myslenia....-pomozecie?

Gość nokija 333
pomozcie w ostatecznej decyzji-kurcze no mam metlik w glowie

Gość nokija 333
no dobrze -napisalam do niego wiadomosc " hej, nie znamy sie co prawda, ale natknelam sie na Twoj profil i musze powiedziec, ze cos mnie zaintrygowalo....." jedna z waszych podpowiedzi-uznalam ze bedzie dobra.niech sie dzieje co chce teraz poczekamy.ciekawe jak to bedzie:) dzieki za pomoc jak cos sie wydarzy to was poinformuje .

Ja na przykład od nieznajomych zaproszeń nie przyjmuję. I że zobaczysz jego profil a on sam zagada to nie masz na co liczyć... A skąd on ma wiedzieć że jak go odwiedziłaś to on ci sie podoba?! Jakby do mnie dziewczyna na nk napisała "cześć, podobasz mi się, może chciałbyś się spotkać" to bym się nie obraził, nie wiziąłbym jej za głupią, czy co tam można jeszcze durnego wymyślić... Po co te kombinowania i podchody, nie można prostą linią od startu do mety?

ha, moj pomysl gora:P oby tylko byl skuteczny, ale mysle, tak jak ktos tam wyzje pisal, ze to co napiszesz nie jest az tak wazne;) dawaj znac co i jak.

Gość katarina1155
Brak wam pomysłów.

Gość dostajesz ZŁOTĄ ŁOPATĘ
za odkopanie martwego tematu 🖐️

Gość katarina1155
Dzieki