Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barabarabab

podjelibyscie taka prace??...

Polecane posty

Gość barabarabab

to jest praca przy promowaniu past do czyszczenia butow i jesli kogos poprosi sie do stoiska to trzeba mu wyczyscic ta pastą buty. podjelibyscie taka prace????? oczywiscie ja nie zamierzam ale chce znac wasze zdanie......

Gość barabarabab
mam 50 groszy od wyczyszczonej pary obuwia. tata mówi , ze to dobrze , że tak pracuje , bo ziści się mój amerykański sen : od pucybuta do milionera. ojciec kocha moja mame i zawsze jej mówi , że to ona zrobiła z niego milionera , przedtem był miliarderem

zależy czy dobrze płatna ? pasuje ale do młodego studenta

Gość barabarabab

Gość barabarabab
jakis tepak pisal ten podszyw, w ogole nie jest zabawny nic a nic! 5 zl godzina, praca 12/12 tzn dzien pracy dzien wolnego i tak w kolko.wniedziele i soboty tez sie pracuje

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
to gratulacje! ustawiona w zyciu przez tę fuchę będziesz jak dziewica przy ruskich koszarach

Gość kulfoniara
nie lepsze jest stanie w kolejce do mopsu, tam przynajmniej znajomości można sobie narobić

Gość barabarabab
mam zamiar podjąc tą prace ...gdy bede facetowi czyscic buty głowe bede miec na wysokosci jego przyrodzenia.. tylko ten fakt mnie motywuje bym podjeła tą ambitną prace

Gość barabarabab
kolejny idiota a gdzie do kur.. napisalam ze chce pracowac jako pucybut :-D? podobno zadna praca nie chanbi heh.. moim zdaniem ta tak! nawet gdyby zaplacili 10 zl to w zyciu nie czyscilabym nikomu butow jeszcze w centrum handlowym! zalozylam ten temat bo jestem ciekawa jak wy to widzicie niedawno przechodzilam w centrum kolo stoiska gdzie dziewczyna sprzedawala takie pasty i czyscila buty takiemu gostkowi, wszyscy sie ogladali nawet przystawali i przypatrywali sie, to bylo jedyne stoisko przy ktorym zebral sie taki tlum.. zal mi bylo tej laski

Gość MANIFA
i wreszcie dostrzegli właściwe miejsce dla kobiety , niezależna , samodzielna i wyzwolona

Gość kulfoniara
kretynko czytaj ze zrozumieniem!!!!! nie, bo lepsze jest stanie w klejce pod budynkiem mopsu. debilka zrozumiała?

Gość barabarabab
kulfoniaro rzeczywiscie jestes kulfoniara, gdybys byla chociaz troszke madra hehe to zauwazylabys ze procz twoich wypowiedzi sA TEZ INNE! ja swoja odnioslam do tej: to gratulacje! ustawiona w zyciu przez tę fuchę będziesz jak dziewica przy ruskich koszarach.. ZROZUMIALAS TEPA STRZALO? czy jeszcze nie?

Gość kulfoniara
nawet nie dziewica przy białoruskich koszarach, ale z większą fałdą mózgu niż ty ustawi się w życiu lepiej niż osoba, która widzi gigantyczne poniżenie w pracy na promocji w hipermarkecie

a czy te laski czyszczące buty facetom są w bieliźnie , stringach ? tak jak salon fryzjerski gdzie fryzjerki strzyżą facetów z tzytzkami na wierzchu i dupom przepasaną świecącym paskiem stringowym, pończochy i jeszcze mają takie płachty którymi przykrywają facetów żeby nie było widać że im stoi masakra

Gość barabarabab
zamierzam teraz podjąć pracę masażystki w hipermarkecie , bede promować masaż z niespodzianką

Gość jjjjjjjjqqqq
wg mnie to jednak poniżające klękać przed facetem i zajmować się jego butami, przy tłumie ciekawskich źle mi się to kojarzy jest tyle innych prac czy inne rodzaje promocji w hipermarketach, a 5 zł za godzine to naprawde mało więc nawet nie ma co rozważać